Zel Mallorca

Palmanova, Majorka

Opis destinacije

Majorka (Palma de Mallorca) je „kraljica evropskog turizma“, stecište ljubitelja sunca, mora i dobrog provoda. Majorka je najveće ostrvo u Španiji, deo je arhipelaga Balearskih ostrva i danas predstavlja jednu od omiljenih destinacija za letovanje na Mediteranu.Zbog svog idealnog položaja u zapadnom Mediteranu, strateški važnog, vekovima je Majorka bila na meti raznih osvajača, čiji se uticaji i danas mogu videti. Skrivene lagune, duge peščane plaže, borove šume, palme, brojni hoteli i savršena klima čine je idealnom destinacijom za letovanje u Španiji, a ponuda hotela je veoma raznovrsna. Putovanje avionom iz Beograda do Majorke traje oko dva i po sata. Glavni grad ostrva je Palma, sa kojom su brojna letovališta povezana autobuskim linijama. Ne propustite da prošetate ulicama i trgovima ovog lepog mediteranskog grada, tokom letovanja na Majorci.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel izuzetno modernog enterijera, u minimalističkom i boho stilu, otvoren je 2023. godine i jedan je od najtraženijih luksuznih hotela kada je reč o mlađoj populaciji. Nalazi se u mestu Palmanova, na 2.5 km od popularnog letovališta Magaluf. Od aerodroma je udaljen 28 km. Od grada Palme je udaljen 16 km.

Plaža:
Prelepa peščana plaža se nalazi odmah ispred modernog hotela. Ležaljke i suncobrani na plaži su uz doplatu.

Hotelski sadržaj:
Hotel sadrži: recepciju 24h, restoran, otvoreni bazen, bar na bazenu, kafeterija, ležaljke i suncobrani pored bazena i plaže, sunčana terasa, spa centar, teretanu 24h, internet u celom hotelu, dnevni i večernji muzički program, parking, iznajmljivanje bicikala.

Sobe:
Moderno opremljene sobe, u boho stilu i pastelnim bojama, veličine su 25 m2. Svaka soba poseduje: Kupatilo sa tuš kabinom i kozmetikom, fen, klima uređaj, besplatan mini bar, balkon ili terasu, SAT TV, telefon, usb punjači. U našoj ponudi je standardna soba i standardna soba sa pogledom na more.  Sobe su po strukturi dvokrevetne (poseduju francuski ležaj ili 2 odvojena kreveta). Jednokrevetna soba je isključivo za 1 osobu, 1 standardni ležaj.

Usluga:
Noćenje sa doručkom (švedski sto – samposluživanje)

Napomena:
Preporuka za parove.

Kontakt:  www.melia.com/en/hotels/spain/majorca/zel-mallorca
1. dan BEOGRAD – MAJORKA
Čekiranje putnika na aerodromu Nikola Tesla dva sata i trideset minuta ranije u odnosu na vreme poletanja. Predviđeno poletanje aviona: utorkom u 05:45h, petkom u 04:10h (let JU596) i četvrtkom u 17:20h (let JU594) po lokalnom vremenu. Direktan let redovnom linijom Air Srbije za Majorku - aerodrom Palma de Majorka. Na letu će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do izabranog smeštajnog objekta. Smeštaj u izabrani hotel. Noćenje.

2. do 7./10./11. dan - MAJORKA
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8./11./12. dan MAJORKA – BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let za Beograd redovnom linijom avio kompanije Air Serbia. Predviđeno vreme leta sa Majorke utorkom u 09:05h, petkom u 07:25h (let JU597), i četvrtkom u 20:35h (let JU595) po lokalnom vremenu. Na letu će putnicima biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Kraj programa. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas