Aegean Melathron

Kalitea, Kasandra

Opis destinacije

Kasandra je najzapadniji deo poluostrva Halkidikija koje se nalazi u centralnom delu Grčke. Kasandra je takozvani "prvi prst" Halkidikija. Ona je najpopularnija i najnaseljenija regija na poluostrvu Halkidiki. Bogata je vegetacijom, pre svega borovim šumama, ima prekrasne plaže i gostoljubive meštane. More je izuzetno čisto, a klima topla, plaže su izuzetno uređene, pa ne čudi što većina njih svake godine bude nagrađena "Plavom zastavicom"

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Nalazi se na 3 km udaljenosti od Kalithea-e, a od Soluna je udaljen 85 km. Pripada grupi Aegean Star Hotels. Hotel se sastoji od 2 centralne zgrade i kompleksa bungalova sa obe strane puta, povezani su podzemnim prolazom.

Plaža:
Nalazi se na samoj peščanoj plaži. Deo soba se nalaze preko puta plaže, a deo soba ima pristup plaži preko privatnog podzemnog prolaza oko 7 minuta hoda. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju. Peškiri za plažu su dostupni uz depozit.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, dva lobi bara, dva glavna restorana, a la carte restoran, 3 bara pored bazena, bar na plaži, 3 tehnički opremljene konferencijske sale, mini market i juvelirnica, WI FI internet, Spa centar (uz doplatu), teretana (samo za odrasle), ukupno 9 bazena u oba dela hotela, 2 dečija bazena, dečije igralište, dečiji klub (za decu od 4-12 god), aerobic, odbojka na plaži, teniski tereni (uz dplatu).

Sobe:
Hotel raspolaže sa 255 smeštajnih jedinica. Sve sobe sadrže klima uređaj, SAT-TV, frižider (u Suite-mini bar), telefon, sef, kupatilo (kada/tuš, u pojedinim sobama/suite đakuzi), fen za kosu, bade mantili i papuče, pribor za pripremu kafe/čaja, opremljeni balkon/terasa.

Ekonomi soba površine oko 25 m², namenjene za smeštaj dve osobe, sadrže francuski ili dva standardna ležaja. Sobe se nalaze u centralnoj zgradi i imaju pogled na ulicu.
Standardne sobe površine oko 25 m², nalaze se u glavnoj zgradi u gornjem delu kompleksa i bungalovima i imaju pogled na bazen ili more (bočno ili direktno), namenjene su za dve osobe. Sadrže francuski ili dva standardna  ležaja.
Superior sobe pogled bazen površine oko 38 m², smeštene u bungalovu (u kompleksu iznad puta). Sadrže dnevni boravak i spavaću sobe sadrže francuski ležaj  i kauč. Namenjene za smeštaj 2-4 osobe.
Superior soba pogled more  površine oko 38 m², smešten u glavnoj zgradi na 1. i 2. spratu. Sadrže dnevni boravak i spavaću sobe sadrže francuski ležai i kauč. Namenjene za smeštaj 2-4 osobe.
Svite pogled na more površine oko 60  m², smešten u bungalovu, na 1. spratu. Sadrže spavaću sobu sa vratima i dnevnu sobu, opremljene su sa francuskim ležajem i sofom. Namenjene za smeštaj 2-3 osobe.
Mezonete površine oko 50  m², smeštene u bungalovu, na prvom spratu se nalazi dnevni boravak opremljen sa dva kauča a na drugom spratu je spavaća soba sa francuskim ležajem. Sobe nisu odvojene vratima. Namenjene su za smeštaj 2-4 osobe. Mogu biti sa pogledom na bazen ili more.

Usluga:
Usluga u hotelu je polupansion ili pun pansion, obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje. Dress Code za večeru: samo duge pantalone i zatvorene cipele za muškarce - za vreme večere. Ženama nije dozvoljeno da nose prekratke šorceve, odeću za plažu ili sportsku odeću.

Kontakt:
http://www.aegeanmelathron.gr/

- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas