Alay Hotel

Benalmadena, Kosta del Sol

Opis destinacije

Kosta del Sol obala na kojoj se dodiruju najviše planine kontinentalne Španije i pitome, peskovite, šljunkovite i kamenite mediteranske obale i kao takava predstavlja geografski i turistički veoma interesantno područje, skoro jedinstveno u Evropi. Centar ove obale je grad Malaga koja ima status modernog grada, koji privlači turiste iz celog sveta. Obala Kosta del Sol poznata je po vrhunskim vinima, koja spadaju u red najboljih u Evropi, intenzivnom noćnom životu, muzejima i pregršt restorana sa mediteranskim specijalitetima. Najpoznatija letovališta su Toremolinos, Benalmadena, Fuengirola i Marbelja koja očaravaju turiste prekrasnim pejzažima, plažama i čistim morem. Marbelja - sretište bogatih, poznato mondensko letovalište juga Španije. Privlači turiste iz celog sveta svojevrsnom ponudom poznatih hotelskih lanaca, restorana i prodavnica čuvenih svetskih dizajnera. U Starom gradu Marbelja nalaze se brojna zdanja iz XV i XVI veka, a najatraktivnije za posetioce su gradska kuća, kuća starog gradonačelnika i crkva Ermita de Santiago. Toremolinos je letovalište koje privlači najveći broj turista na ovoj obali. Pored duge peščane plaže sa brojnim sadržajima kao što su restorani, plažni barovi i promenada duga 7 km nalazi se i glavna pešačka ulica Calle San Miguel i stara ribarska četvrt El Bajondillo.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel je smešten u srcu Benalmadene, pored luke. Banalmadena važi za jedno od najmodenskijih turističkih centara na obali Sunca, a promenadom uz more povezana je sa susednim Toremolinosom. U okolini hotela se nalaze brojni restorani, kafei i plažni barovi. Prijatan ambijent nudi svim gostima mogućnost pravog odmora a u isto vreme širok spektar zabave i različitih aktivnosti. Međunarodni aerodrom u Malagai od hotela je udaljen oko 11 km.

Plaža: Hotel se nalazi na oko 150 m od duge peščane plaže (prelazi se ulica). Hotel ima plažni bar na kome se ležaljke i suncobrani plaćaju.

Hotelski sadržaj: U sklopu hotela se nalazi: 24h otvorena recepcija, lobi bar, restoran internacionalne i španske kuhinje, tri otvorena bazena za odrasle, ležaljke, suncobrani i peškiri za bazen (besplatni za goste hotela, bez depozita), bar pored bazena, fitnes centar, wellnes centar (masaže, solarijum, usluge wellnes centra nisu uključeni u cenu aranžmana i dodatno se doplaćuju), stoni tenis, bilijar, igraonica, TV sala i menjačnica. Privatan parking je moguć na licu mesta (rezervacija je neophodna, uz doplatu). Hotel je prilagođen osobama sa invaliditetom. Bežični internet je dostupan u čitavom smeštajnom objektu besplatno. Kućni ljubimci su dozvoljeni na zahtev, visina naknade formira se u zavisnosti od pravila hotela.

Soba: Hotel raspolaže sa 256 soba koje su podeljene u nekoliko tipova. U ponudi naše agencije su Dvokrevetna soba sa terasom sa pogledom na okolinu hotela ili sa pogledom na more, površine 21m ². Mogu ugostiti do tri odrasle osobe i svaka soba u svom sastavu ima: klima uređaj, LCD SAT TV, kupatilo, Wi-Fi internet, mini frižider, fen za kosu, sef (uz doplatu). Treći ležaj je pomoćni.

Usluga: Noćenje sa doručkom ili polupansion (švedski sto – samoposluživanje). 

Kontakt: www.hotelalay.com/en/

Napomena: Namenjen je odraslima (16+).
1. dan BEOGRAD – MALAGA
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata i 30 minuta ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Redovna linija za Malagu. Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u izabran hotel. Noćenje.

2. do 7./10. dan COSTA DEL SOL
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8./11. dan MALAGA - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let redovnom linijom za Beograd. Ketering u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put

- gotovinski

- čekovima građana do 6 mesečnih rata

- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas