Alua Leo Hotel (ex Roc Leo)

Kan Pastilja, Majorka

Opis destinacije

Majorka (Palma de Mallorca) je „kraljica evropskog turizma“, stecište ljubitelja sunca, mora i dobrog provoda. Majorka je najveće ostrvo u Španiji, deo je arhipelaga Balearskih ostrva i danas predstavlja jednu od omiljenih destinacija za letovanje na Mediteranu.Zbog svog idealnog položaja u zapadnom Mediteranu, strateški važnog, vekovima je Majorka bila na meti raznih osvajača, čiji se uticaji i danas mogu videti. Skrivene lagune, duge peščane plaže, borove šume, palme, brojni hoteli i savršena klima čine je idealnom destinacijom za letovanje u Španiji, a ponuda hotela je veoma raznovrsna. Putovanje avionom iz Beograda do Majorke traje oko dva i po sata. Glavni grad ostrva je Palma, sa kojom su brojna letovališta povezana autobuskim linijama. Ne propustite da prošetate ulicama i trgovima ovog lepog mediteranskog grada, tokom letovanja na Majorci.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel ima idealnu lokaciju, nalazi se u mestu Kan Pastilja. Udaljen je 4km od aerodroma i 9km od grada Palme. Nekada malo ribarsko selo, danas poznato letovalište sa velikim brojem restorana, barova i prodavnica. Nalazi se preko puta jedne od najpoznatijih i najdužih plaža na Majorci, u blizini je novog akvarijuma i shoping centra.Plaža Kan Pastilja-e se završava kod male marine “Club Nautic Saint Antoni”, gde se nalazi restoran sa predivnim pogledom na ceo put Playa de Palme. Hotel je kompletno renoviran 2017. godine

Plaža:
Hotel je udaljen 100m od plaže. Plaža je gradska peščana i moguće je iznajmiti ležaljke i suncobrane.

Hotelski sadržaji:
Hotel poseduje recepciju, restoran gde se služe obroci, bar, konferencijska sala, internet kutak, rent a car, parking, medicinske usluge, spoljašnji bazen sa terasom za sunčanje, dečiji bazen, mini golf, bilijar, animacioni program I internet. Peškiri za plažu se mogu iznajmiti uz depozit.

Sobe:
Hotel poseduje 285 soba, svaka soba ima: kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, sef (uz doplatu ), SAT TV, klima uređaj, balkon i wifi . Soba je veličine 16m².

Usluga:
Polupansion po principu švedskog stola

Kontakt: www.roc-hotels.com
1. dan BEOGRAD - MAJORKA
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera agencije BIG BLUE dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan let redovnom linijom kompanije Air Serbia za Majorku (oko 2 sata i 50 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u izabran hotel. Noćenje.

2. do 7/10. dan MAJORKA
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8/11. dan MAJORKA - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let redovnom linijom kompaje Air Serbia za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja. O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.  
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put

- gotovinski

- čekovima građana do 6 mesečnih rata

- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas