Hotel Sousse Palace Hotel & Spa

Sus, Tunis

Opis destinacije

Tunis je država u Severnoj Africi sa istoimenim glavnim gradom. Granici se sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države je ogranicen Sredozemnim morem. Njen geografski položaj je jako povoljan, sa izlazom na Sredozemno more i sa ne tako velikom površinom pustinje. Tunis je većinom planinska zemlja, sa ne baš raznovrsnom vegetacijom. Takođe, skoro da nema reka i jezera (ako se ne računaju slana jezera-šotovi). Glavni grad Tunisa je Tunis, a ostali veći gredovi su Sfax, Kairouan, Monastir, Sousse, Jafa. Tunis ima oko 10 miliona stanovnika, oko 2 miliona živi u gradu Tunisu. Stanovništvo Tunisa čine oko 99% muslimana, ostalo su hrišćani. Kairouan (Keruan) je četvrti sveti grad po značaju u muslimanskom svetu posle Meke, Medine i Jerusalima , mada ga smatraju i najsvetijim gradom Magreba.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Nalazi se u mestu Sus, na svojoj peščanoj plaži, oko 350 metara od centra Susa (Soula Shopping Center). Od međunarodnog aerodroma u Monastiru, udaljen je oko 15 km, a od međunarodnog aerodroma Tunis Carthage oko 155 km.

Hotelska ponuda:
Recepcija, više restorana, nekoliko barova (uključujući i The Wave, bar na plaži), otvoreni bazen, zatvoreni bazen, dečiji bazeni, Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama, Spa centar (sauna, hamam, masaže, hidromasažna kada, razni tretmani), fitnes centar, aerobik, parking, menjačnica. Ležaljke i suncobrani, oko bazena i na plaži, su besplatni za goste hotela. Ležaljke i suncobrani, oko bazena i na plaži, su besplatni za goste hotela.

Sobe:
Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj ili sofa). Hotel raspolaže sa 230 soba. Sve sobe imaju: klima uređaj, SAT TV, telefon, sef i minibar (uz doplatu), kupatilo, fen, balkon ili terasa.
Standardna soba je veličine oko 35 m2, sa pogledom na grad ili sa pogledom na more i prima maksimalno 3 osobe.

Ishrana:
Polupansion - doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela) ili
All inclusive, sve uključeno prema hotelskim pravilima - doručak, ručak, večera (samoposluživanje, izbor više jela), užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim terminima.

All inclusive koncept možete pogledati OVDE.

http://www.shdthotels.com/index.php/soussepalace 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas