Apartman Spiros

Lassi, Kefalonija

Opis destinacije

Kefalonija je jedna od elitnijih letnjih destinacija u Grčkoj. Zaliv koji duboko zalazi u kopno, deli ostrvo na dva dela- istočni, sa prelepim peskovitim plažama i rtovima i zapadni, brdovitiji, sa obalom koja se strmo spušta u more. Za letovanje na Kefaloniji odlučuje se veliki broj turista širom sveta. Letovanje 2018 na Kefaloniji, biće posebno ne samo zbog čarobnih plaža već i zbog divnih predela koje možete videti istražujući ovo ostrvo. Takođe, Kefalonija je trajektnim linijama dobro povezana sa Lefkadom i Zakintosom, pa ko želi još raznovrsniji odmor na Jonskom moru, ima mogućnost da provede neko vreme i na okolnim ostrvima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Apartman

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

 Vila Spiros u samom srcu Kefalonije, u mestu Lasi. Vila je veoma zgodno pozicionirana, na glavnoj ulici u Lasiju. Na samo nekoliko metara od vile nalazi se supermarket, kao i par taverni.

Veoma dobro poznata, peščana plaža, Markis Gialos, udaljena je 400 m. Ova plaža je urbana, gde se mogu iznajmiti ležaljke I suncobrani. Prva sledeća peščana uvala je plaža Paliostafida i udaljena je oko 700 m. Na toj plaži može se pronaći ograničen broj ležaljki i suncobrana, kao i jedan manji beach bar. U nastavku ove uvale pruža se još jedna veoma lepa, manja peščana plaža na koju izlazi hotel Mediterranee.

Glavni grad ostrva Argostoli na samo je 2.5 km od mesta. Dobra povezanost Lasija gradskim prevozom velika je prednost ovog mesta. U blizini apartmana Spiros je stanica gradskog prevoza, gde po redu vožnje, brzo i lako gosti mogu da dođu do glavnih atrakcija grada. Večernja šetnja uz more na dokovima ili sladoled na glavnom gradskom trgu Argostolija pravo su uživanje.

Aerodrom je udaljen oko 6 km.
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas