Apartman Vila Roula

Limenaria, Tasos

Opis destinacije

Limenarija (Λιμενάρια) je prelepo letovalište koje se nalazi samo 37 km od grada Tasosa i 22 km od luke Skala Prinos. Drugi je po veličini grad na Tasosu i nalazi se na jugozapadnoj obali ostrva koja preko mora gleda prema impozantnoj planini Atos (Sveta Gora). Prema poslednjem popisu stanovništva, broj stanovnika Limenarije je gotovo isti broju koji živi u Limenasu, glavnom gradu Tasosa. Samo ime mesta je varijanta imena glavnog grada Limenas. Limenarija ima dve pešačke zone. Levo od ulice koja se sa magistrale spušta prema moru je popločana ulica zatvorena za saobraćaj sa restoranima, buticima, prodavnicama suvenira, zlatarama, kafićima i restoranima dok je desno takođe šetalište ali je ovaj deo grada lepši jer ide neposredno uz more i idealan je za opuštanje.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Apartman

Prevoz

  • Autobus
  • Sopstveni Prevoz

Udaljenost

  • Centar > 150m
  • Plaža > 50m

Oprema

  • Klima
  • TV
  • Wifi
  • Kuhinja

Broj nocenja

  • 10 Noćenja
  • Individualni cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Kategorija: 3 ključa (lokalna kategorizacija)

Korišćenje peškira i Wi-Fi interneta je besplatno. Doplata za korišćenje klima uređaja je 8 EUR po danu.

U pojedinim slučajevima moguća su odstupanja mera ležaja od našeg standarda.
Grčki standard za normalni ležaj je 185cm-200cm sa 75-90cm, a bračni ležaj (dve osobe) 185–200cm sa 120–155cm.

Uslovi za decu u studiju / apartmanu:
- samo u studiju 1/3 dete do 3,99 god. može deliti krevet sa roditeljima ali neće imati peškire. Ne postoji mogućnost da gosti ponesu svoj krevetac za bebe. 

Lokacija: vila Roula se nalazi u mirnom delu mesta Limenarija, na oko 150 m od centra letovališta, 50 m od početka šetališta i 50 m od plaže. Supermarket je udaljen oko 100 m od vile, pekara je oko 20 m od vile. 

Sadržaj vile: opremljena studija i 2 sobe u holu vile, odvojene od ostatka hodnika posebnim klizećim vratima (paravanom). Moguće je parkiranje automobila na obližnjem javnom parkingu koji je udaljen oko 200 m od vile i koji je besplatan. 

Smeštaj:
Studio: čajna kuhinja sa posuđem i priborom, frižider, u zavisnosti od strukture studija: dvokrevetni - 2 odvojena ili 1 francuski krevet, trokrevetni - 1 francuski i 1 odvojen krevet ili 3 odvojena kreveta, klima uređaj (doplata za korišćenje je 8 EUR dnevno), kupatilo sa toaletom, TV, peškiri, terasa sa garniturom za sedenje (kod trokrevetnog studija terasa nema ogradu ili paravan). 
Apartman: dve dvokrevetne sobe sa toaletima, klima uređajima (doplata za korišćenje je 8 EUR dnevno za jedan aparat), odvojena kuhinja između soba, dva kupatila (svaka soba ima svoje kupatilo sa toaletom), dva TV (u svakoj sobi po jedan), i dve terase koje se nalaze u svakoj od dve sobe, jedna sa pogledom na ulicu ispred i jedna sa pogledom na dvorište iza.
Soba: 2 standard kreveta ili 1 francuski krevet, klima uređaj (doplata za korišćenje je 8 EUR dnevno), kupatilo sa toaletom, TV, peškiri, terasa sa garniturom za sedenje. U hodniku između 2 sobe se nalazi čajna kuhinja koju gosti sobe mogu koristiti odvojena kliznim vratima od ostatka hodnika.
Svi studiji i sobe se nalaze na drugom spratu. 
Ne postoji mogućnost da gosti ponesu svoj krevetac za bebe.

Studio 1/3 broj 6 lociran na drugom spratu – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, jedan bračni i jedan standardni krevet i terasa sa pogledom na hotel iza vile.
Studio 1/2 broj 7 lociran na drugom spratu – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, dva standardna odvojena kreveta i terasa sa pogledom na hotel iza vile.
Apartman 1/4 broj 8 lociran na drugom spratu – sastoji se iz dve dvokrevetne sobe između kojih se nalazi kuhinjau sa posuđem i priborom, frižider, u jednoj sobi su dva standardna odvojena kreveta, u drugoj sobi je bračni francuski krevet, dve terase sa garniturama za sedenje koje izlaze iz svake sobe i sa pogledom na ulicu ispred vile i na dvorište iza vile.
Studio 1/2 broj 10 lociran na drugom spratu – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, dva standardna odvojena kreveta i terasa sa pogledom na ulicu ispred vile. 
Studio 1/2 broj 11 lociran na drugom spratu – u jednoj prostoriji čajna kuhinja, dva standardna odvojena kreveta i terasa sa pogledom na ulicu ispred vile. 

Usluga:
Najam.
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas