Apollonian Asterias Resort

, Kefalonija

Opis destinacije

Ukras Kefalonije su božanstvene plaže među kojima se lepotom izdvajaju Makrijalos i Skala dok najpoznatija Mirtos ovekovečena u filmu “Mandolina kapetana Korelija” Uz pažljvo odabrane hotele i apartmane kao i povljne uslove plaćanja Agencija Big Blue nudi do ovog ostrva u Jonskom moru i direktan čarter let… Ostrvo Kefalonija je najveće iz grupe ostrva koja geografski pripadaju Jonskom arhipelagu. Ostrvo uzbudljivih paradoksa, ali i s jednom od najlepših plaža ne samo Grčke. Šljunkoviti Mirtos, izdvojen od gradskih i turističkih nase¬lja, simbol je ostrva. I avantura za one namerne da uživaju u miru božanske prirode kojom je okružena. Njena bajkovitost, kao prirodna kulisa, ovekovečena je u filmu „Mandolina kapetana Korelija“. Ako su ovde uživali Nikolas Kejdž i Penelopa Kruz, sigurno je da ćete i Vi. Mirtos je najpoznatija ali su verovali ili ne Makrijalos i Skala najlepše plaže ostrva na kome vas čekaju još i gastronomski specijaliteti, dobra vina, zanosna muzika. I još ako odom dopunite krstarenjima do Itake ili Skorpiosa, odmor na ostrvu Kefalonija pretvoriće se u nezaborav. Glavni grad ostrva je čarobni Argostoli Ukras grada je veliki most sa mnogobrojnim lukovima koji povezuje obale gradske lagune. Turisti ne zaobilaze ni gradski Arheološki muzej sa brojnim eksponatima pronađenim na drevnim ostrvskim lokalitetima. U Etnografskom muzeju može se videti izuzetno bogata kolekcija vizantijskih ikona.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:

Hotel je lociran na južnoj obali poluostrva Paliki, 7 km od turističkog mesta Liksuri. Od Argostolija, glavnog grada na ostrvu, udaljen je 41 km, a od aerodroma 46 km. Pored glavne zgrade, hotelski kompleks čini još nekoliko zgrada koje okružuju prelepi vrt. 
 
Hotelski sadržaj:
Glavni restoran, taverna, lobi bar, spoljašnji bazen sa ležaljkama i suncobranima koji su besplatni, bazen za decu, dečje igralište, mala igraonica, servis za čuvanje dece (na upit, uz doplatu), spa centar (uz doplatu), konferencijska sala, bilijar, bioskop na otvorenom, besplatna Wi-Fi internet konekcija, peškiri za bazen, novi bazen u kompleksu “Asterias”, novi a la carte restoran italijanske kuhinje , dva bara kod bazena. Hotel organizuje tematske večeri za odrasle i decu. Teniski teren i oprema su dostupni gostima hotela uz doplatu. Besplatan privatan parking je moguć na licu mesta.

Plaža:
Hotel se nalazi 300 metara od popularne plaže Xi, poznatoj po crvenom pesku. Ležaljke i suncobrani se na plaži dodatno naplaćuju.

Sobe:
U skoplu hotela se nalazi nekoliko tipova smeštajnih jedinica: delux soba, delux porodična soba, family suite. U delux sobu se mogu smestiti dve odrasle osobe i dete dok u delux porodičnoj sobi mogu smestiti maksimalno tri odrasle osobe i jedno dete. Delux dvokrevetne sobe (30m2)imaju kupatilo sa toaletnim priborom, fen za kosu, SAT TV, sef, telefon, klima uređaj i mini bar (uz doplatu), Wi-Fi, terasa ili balkon. Namenjene su za smeštaj maksimlano tri odrasle osobe (franscuski ležaj ili dva odvojena ležaja, treći ležaj je pomoćni ili sofa na razvlačenje). Delux porodične sobe (42 m2) predviđene su za smeštaj porodica sa decom; na donjem nivou se nalazi francuski ležaj, a na gornjem dva odvojena ležaja. Family suite nalazi se u prizemlju sa direktnim izlazom na baštu, može ugostiti dve odrasle osobe i dvoje dece ili tri odrasle osobe. Premium dvokrevetne sobe se nalaze u novootvorenom kompleksu Asterias (31 m2) i mogu ugostiti dve odrasle osobe i dete ili tri odrasle osobe.

Usluga:
Polupansion. Doručak i večera se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt:
www.apollonionasterias.com

Napomena:
Hotel se sastoji od dva različita kompleksa koji čine ovo luksuzno odmaralište. Komplek Apollonion koji radi od maja 2010. godine i kompleks Asterias koji je počeo sa radom od maja 2019. godine. Kompleks Asterias se nalazi na uzvišenju iznad kompleksa Apollonion-a, odakle se pruža pogled na Jonsko more. 
1. dan BEOGRAD - KEFALONIJA
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Kefaloniju (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KEFALONIJA
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan KEFALONIJA - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.  
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas