Arabia Azur Resort

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je pravi biser egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru, sa razlogom poznatom kao „more sa sedam boja“. Brojni, novoizgrađeni hoteli koji oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim stilom života, prava su slika ovog letovališta. Hurgada je pravi mamac za one koji se profesionalno ili amaterski bave ronjenjem, a njegova idealna pozicija ostavlja mogućnost i drugih raznovrsnih izleta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi oko 3km od centra i oko 8km od aerodroma. 

Opšti podaci
Hotel u ponudi ima 526 smeštajnih jedinica raspoređenih u trospratnim zgradama. Gostima su na raspolaganju brojni sportski sadržaji, kao i nekoliko barova i restorana. 

Za decu tu su dečiji klub, bazen, animacija, mini disko. 

Plaža
Hotel ima svoju plažu na dve lagune sa postepenim ulazom u more i koralnim grebenom. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela.

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 526 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, sef, SAT LCD TV, fen za kosu, ketler.

Plaća se: room service, telefon, mini bar. 

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Gostima je na raspolaganju nekoliko restorana – glavni restoran, Marina Beach Restorant, Marco Polo (italijanska kuhinja), Pattaya (tajlandska kuhinja), Pool Restaurant i Bordiehn’s Restaurant. U ponudi su i barovi – East Bar, Lobby Bar, View Bar, Lagoon Bars i Lawrence’s Disco Bar.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi, a la carte restorani i ostalo van koncepta. 

Hotel zadržava pravo izmene detalja usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). 

Ostali sadržaji
Prodavnice, usluga pranja i peglanja veša, parking, rent-a-car, doktor, menjačnica.

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima bazene, animaciju, teren za tenis, teren za fudbal, teren za odbojku, odbojku na plaži, stoni tenis, bilijar, Wi-Fi internet (samo u lobiju). 

Plaća se: sportovi na vodi.

Spa & wellness
Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu. 

Plaća se: masaže, svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas