Hotel Lusso Mare

Bečići, Crna Gora

Opis destinacije

Turistički centar Bečići - mirno mesto udaljeno svega 3 km od Budve sa kojim je povezan šetalištem uz samu obalu. Bečiće karakterišu divna plaža, razvijena infrastruktura, odlični hoteli. Veliki broj prijatnih restorana sa tradicionalnom mediteranskom kuhinjom nalazi se duž plaže u Bečićima. Poznata peščana plaža je centar kupanja i relaksacije. Bečići u ponudi imaju veliki broj vodenih sportova i drugih objekata za rekreaciju. Porodice sa decom uživaće u brojnim igralištima i drugim atrakcijama duž obale. Bečići imaju plažu dugu skoro 2km. Plaža u Bečićima proglašena je jednom od najljepših plaža na Mediteranu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Lusso Mare 4*, je moderan i luksuzan objekat koji je smešten u Bečićima. Udaljen je na svega 300 m od jedne od najlepših plaža na Jadranu, Bečićke plaže, udaljen je od Tivatskog aerodroma oko 16 km.
 
Hotelska ponuda:
restoran, recepcija, WI-FI internet, a la carte restoran, bar, snek bar, lift, usluga iznajmljivanja automobila, usluga pranja veša ( uz doplatu), parking.

Sobe:
niskobudžetna soba: standardna soba: klima uređaj, WI-FI internet, SAT TV, ketler, minibar, sef, telefon,fen, kupatilo, balkon ili terasa.
standardna soba-pogled more:  klima uređaj, WI-FI internet, SAT TV, ketler, minibar, sef, telefon,fen, kupatilo, balkon ili terasa.
apartman (jedna spavaća soba) : klima uređaj, WI-FI internet, SAT TV, ketler, minibar, sef, telefon,fen, kupatilo, balkon ili terasa.
apartman (jedna spavaća soba) pogled more: klima uređaj, WI-FI internet, SAT TV, ketler, minibar, sef, telefon,fen, kupatilo, balkon ili terasa.
 
Ishrana: Noćenje sa doručkom (samoposluživanje, izbor više jela). Mogućnost  doplate za polupansion.

Hotelska ponuda
Lusso Mare 4*, je moderan i luksuzan objekat koji je smešten u Bečićima. Udaljen je na svega 300 m od jedne od najlepših plaža na Jadranu, Bečićke plaže, udaljen je od Tivatskog aerodroma oko 16 km.  Hotel je otvoren na proleće 2019. godine a elegancija, sofisticiranost i komfor su odlike njegovog dizajna. Hotel raspolaže sa 30 modernih soba/apartmana. U hotelu Lusso Mare , na samom vrhu objekta  sa panoramskim pogledom na more, nalazi a la carte restoran. Lusso Mare nudi kvalitetnu uslugu i raznovrsnu ponudu.

- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje
– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA
– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas