Assa Maris Hotel

0, Sitonija

Opis destinacije

Sitonija nazivaju još i „parkom Halkidikija“. Idealno je mesto za one koji na odmoru priželjkuju vrhunski smeštaj u okruženju nedirnute prirode. Peščane plaže, mali zalivi i svežina borovih šuma je ono što ovde posebno privlači turiste.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel se nalazi na severnom delu Sitonije, 10 km od gradica Agios Nikolaos i 100 km od Soluna.

Plaža:
Hotel direktno na pešcanoj plaži. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni za goste hotela. Mogućnost iznajmljivanja peškira za plažu uz depozit.

Hotelski sadržaj:
Gostima su na raspolaganju recepcija, glavni restoran, bar na bazenu, roštilj, video igre, animacije za decu, rent a car, spoljašnji bazen sa slatkom vodom, masaža, odbojka na plaži, mini market, bar na plaži, deciji bazen, decija igraonica, stoni tenis, internet, sef, parking, iznajmljivenje bicikla, aerobik, tenis, organizacija tematski veceri u glavnom restoranu, dnevn grupne sportske aktivnosti, sportovi na vodi, grcko vece, muzika uživo.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 66 smeštajnih jedinica. Sve sobe imaju kupatilo, fen za sušenje kose, SAT TV, radio, klima uređaj, telefon, mini frižider, terasu ili balkon.
Standardne sobe površine oko 21m², sa pogledom na more ili baštu, namenje su za 2-3 osobe.
Deluxe sobe, luksuznije opremljene, sa pogledom na more, imaju francuski ležaj ili dva odvojena ležaja, namenje za smeštaj 2 osobe.
Family sobe su prostrane, podeljene u dve prostorije – spavaća i dnevna soba sa 2 sofe, sa pogledom na more ili baštu. Namenjene su za smeštaj 2-4 osobe.
Suite, udobne, imaju dve prostorije – spavaća i dnevna sa dve sofe sa pogledom na more. Namenje su za smeštaj 2-4 osobe.

Usluga:
All Inclusive po principu švedskog stola – samoposluživanje.

Kontakt:
http://www.assa-maris.gr/

Napomena: 
Privatna peščana plaža, lepa šetališta sa palmama u zelenilu, čisto more. Prostrane sobe, restoran, barovi, sport, usluge za decu, večernja zabava za odrasle. Idealno mesto za nezaboravan porodični odmor. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas