Dore Hotel

Agia Marina, Krit

Opis destinacije

Hanja ili kako je još zovu kritska kraljica, ovaj epitet nosi s razlogom. Luka sa svojim venecijanskim svetionikom krasi ovaj grad i čini, zajedno sa kućama iz venecijanskog i turskog perioda, sliku nezaboravnom. Upravo je taj kadar omiljen svim posetiocima koji Hanju posete i odatle ponesu svoje najlepše fotografije. Hanja je vrlo živopisan grad, sa brojnim uskim uličicama raznobojnih fasada, pregršt radnji i suvenirnica, kafea i taverni sa ukusnim kritskim specijalitetima, što zajednočini da u Hanji provedete nezaboravne trenutke u toku svog letovanja. Ovaj deo grada jedinstvene atmosfere koja podseća na italijanske gradove Firencu ili Veneciju, je pod zaštitom kao istorijski spomenik od posebnog začaja. Do atraktivnih plaža na zapadu Krita može se stići veoma dobrim putevima pa su tako vredne pomena sledeće plaže: Šejtan Limani uvala (20 km), gradić Kisamos odakle polazi brod do čuvene Balos lagune (38 kilometara), Falasarna plaža tirkiznog mora i belog peska (50 km), Elafonisi plaža kao najatraktivnija tačka (67 km). Najatraktivnija letovališta koja se pružaju od Hanje u pravcu zapada su: Agija Apostoli, Kalamaki, Kato Stalos, Platanjas, Agia Marina, Maleme i Kolimbari.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotelski kompleks je smešten u letovalištu Agia Marina, 9 kilometara od centra Hanje, a u blizini jednako popularnog letovališta Platanjas, koji zajedno sa Agia Marinom, čini centar turizma u regiji Hanja. Blizina restorana, kafeterija, prodavnica i suvenirnica čine ovaj kompleks idealno lociranim. Kratkom šetnjom se može stići do nekolicine najpopularniji plažnih barova koji važe za najpopularnije na ostrvu Krit. Aerodrom Hanja je udaljen 23 kilometra od hotela. Autobuska stanica se nalazi na 200 udaljenosti od hotela, odakle polazi lokalni autobus ka gradu Hanja (saobraća u toku celog dana u intervalima od 30 minuta). 

Plaža:
Od uređene peščane plaže hotel je udaljen 270 metara do koje se stiže prečicom (ležaljke i suncobrani uz doplatu), dok se na 400 metara udaljenosti nalazi plažni bar čije ležaljke i suncobrani su besplatni gostima hotela Dore.

Sadržaj hotela:
Od sadržaja  hotelski kompleks nudi: 24h recepciju, TV salu, 2 lifta, glavni restoran, spoljašnji bazen, dečji bazen, suncobrane i ležaljke pored bazena, bar pored bazena, snek bar, bilijar i stoni tenis, W-Fi internet u javnim delovima hotela (besplatno), prostoriju za odlaganje prtljaga, peškire za plažu i bazen (uz depozit), prostoriju za kasniji odlazak iz hotela sa tušem i prostorijom za presvlačenje, internet kutak. Vegeterijanski i glueten free meni na upit. Ovaj hotel je prilagođen osobama sa invaliditetom.

Sobe:
Hotel raspolaže sa 47 soba, a našim putnicima su na raspolaganju stobe tipa „double room garden view“. Sve sobe su renovirane 2019. godine i svoje goste dočekuju u potpuno novom ruhu. Sobe double room garden view su kvadrature 24-28m2 i mogu primiti maksimum tri odrasle osobe ili dve odrasle i dvoje dece uzrasta do 13 godina. Sastoje se od jednog bračnog ležaja ili dva standardna i pomoćnog ležaja za potrebe treće, odnosno četvrte osobe. Sve sobe sadrže: individualni klima uređaj, SatTV flat, telefon, mini frižider, set za kafu i čaj, W-Fi internet (besplatno), fen za kosu, sef, bade mantil i papuče. Za potrebe treće i četvrte osobe, biće obezbeđen pomoćni ležaj. Bebi krevetac je gostima na raspolaganju besplatno, ali je obavezna najava prilikom rezervacije.

Usluga:
Polupansion: All inclusive. Obroci doručak, ručak i večera se služe po proncipu švedskog stola, samoposluživanje. 
1. dan BEOGRAD – KRIT, Hanja
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krit – aerodrom Heraklion (oko 110 minuta), avio kompanijom Aegean Airlines (Airbus A320). Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Po sletanju, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Organizovan grupni transfer do izabranog smeštajnog objekta vozilima tipa „minibus“ (hoteli u oblasti Hanja su udaljeni oko 140 km od aerodroma Heraklion). Smeštaj u studio/apartman ili izabrani hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRIT, Hanja
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. Dan KRIT, Hanja - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Grupni transfer vozilom minibus do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas