Atrium Tasos Hotel

Potos, Tasos

Opis destinacije

Tasos je najsevernije i našoj zemlji najbliže ostrvo Egejskog mora. Za 40ak minuta vožnje trajektom iz mesta Keramoti na kontinentalnom delu Grčke stiže se u Limenas, glavni grad i najveću luku ostrva. Dužina obale Tasosa je oko 100km i gotovo da je pravilnog kružnog oblika. Uz čitavu obalu ostrva prolazi odličan asfaltni put kojim je lako i prijatno obići ga. Tasos je jedno od najzelenijih grčkih ostrva, netaknute prirode. Centralni deo ostva je planinski, sa najvišim vrhom Ipsarionom na 1204m, prekriven šumom četinara. Slatke vode ima u izobilju, postoje brojni izvori pitke vode, jezero i nekoliko vodopada. Pored izuzetnih prirodnih lepota ovo ostrvo ima i veliki kulturno-istorijski značaj. Brojni manastiri i arheološka nalazišta među kojima je i odlično očuvan antički amfiteatar, svedoče o slavnoj prošlosti ovog ostrva. Većina predmeta pronađenih u arheološkim iskopavanjima na Tasosu i dalje se čuvaju u lokalnom arheološkom muzeju. Na ostrvu postoji preko četrdeset plaža, šljunkovitih, stenovitih i peščanih, sa različitim bojama i kvalitetom peska. Veliki broj plaža nosi plavu zastavicu za čistoću mora i infrastrukturu. Naročitu atrakciju predstavlja mermerna regija, sa svoje tri plaže, pokrivene snežno belim mermernim peskom i kamenčićima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi na oko 700m od živopisnog turističkog mesta Potos.

Plaža: Hotel se nalazi na prostranoj peščanoj plaži San Antonio.

Hotelski sadržaj: Recepcija, lift, restoran, lobi, lobi bar, a la cart restoran, bar, bazen, dečiji bazen, parking (besplatan), dvorište, konferencijska sala, stoni tenis, dečiji kutak, fitnes klub, sauna, dvorište, WiFi internet besplatan u javnim delovima hotela i sobama, usluge vešernice uz doplatu, zamena peškira po zahtevu, doručak u sobi po zahtevu, rum servis 8am-1am, rani doručak. Upotreba ležaljki i suncobrana na plaži i pored bazena je besplatna a obezbeđeni su i peškiri za plažu.

Sobe: Hotel raspolaže sa 44 smeštajne jedinice. Sve sobe sadrže kupatilo sa fenom i sredstvima za higijenu, peškire za plažu, telefon, klima uređaj, mini-bar, sef, krevetac (na upit), satelitsku televiziju i bežični internet, balkon/terasu.
Sve smeštajne jedinice su po strukturi dvokrevetne, ostali kreveti su pomoćni.

Standardne sobe su površine oko 23m2 i namenjene za boravak 2-3 osobe. Sadrže francuski ili dva standardna ležaja i pomoćni ležaj na zahtev. Imaju pogled na unutrašnjost hotelskog kompleksa.

Porodične suite su površine oko 42m2 i namenjene za boravak 2-4 osobe. Sastoje se od spavaće i dnevne sobe koje sadrže francuski i dva dodatna standardna kreveta ili dve sofe. Imaju pogled na unutrašnjost hotelskog kompleksa.

Porodične mezonete su površine oko 42m2 i namenjene za boravak 2-4 osobe. Sastoje se od dve spavaće sobe i dva kupatila u dva nivoa. Jedna soba je opremljena francuskim krevetom a druga sa dva standardna kreveta.

Superior mezonete su površine oko 50m2 i namenjene za boravak 2-4 osobe. Sastoje se od dve spavaće sobe i dva kupatila u dva nivoa. Jedna soba je opremljena francuskim krevetom a druga sa dva standardna kreveta.

Executive mezonete su površine oko 62m2 i namenjene za boravak 2-6 osoba. Sastoje se od tri spavaće sobe i dva kupatila u dva nivoa. Dve sobe su opremljene francuskim krevetom a treća sa dva standardna kreveta.

Usluga: Noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola, samoposluživanje.
 
Kontakt: www.atriumthassos.gr
 
Napomena:
Mali, elegantan hotel okružen zelenilom, na samoj peščanoj plaži idealan za porodice i parove.
1. dan BEOGRAD – KASANDRA
Dolazak u hotel (sopstveni prevoz). Noćenje.

2. do PREDPOSLEDNJI DAN KASANDRA
Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

POSLEDNJI DAN KASANDRA – BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela najkasnije do 11:00h. Kraj programa. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas