Ax Sunny Coast Resort & Spa

Malta, Malta

Opis destinacije

Malta je mala nezavisna grupa ostrva u južnom Mediteranu i predstavlja optimalnu destinaciju za aktivan odmor. Ljubitelji vodenih sportova ovde imaju mogućnost da iskuse fascinantan svet iznad i ispod vodene površine. Takođe, Malta se može pohvaliti svojom burnom istorijom koja je trajala vekovima unazad. Maltežanski arhipelag se nalazi na oko 96 km od juga Sicilije i 290 km od Severne Afrike. Sačinjavaju ga tri naseljena ostrva Malta, Gozo i Comino, kao i nenaseljena ostrva Cominotto i Fifla. Svoje ime Malta je dobila po feničanskoj reči Malet, što u prevodu znači luka ili skrovište, a vekovima je pre svega, bila tvrđava. Malta je ostrvo puno tajni. Na primer, još uvek se ne zna ko je podigao hram u obliku lista deteline na stenovitoj južnoj obali pre 4.500 godina. Ono što se može reći sa sigurnošću je da je to bio veoma pobožan narod i da su brojne generacije podizale ogromne hramove, za šta je bila potrebna nezamisliva snaga (megaliti od kojih su hramovi izgrađeni bili su teški oko 50 tona). Mnoge civilizacije su naseljavale ostrvo i i na njemu ostavile delove svoga nasleđa. Tokom godina, smenjivala se vladavina između Feničana, Grka, Kartaginjana, Saracena i Normana. Zatim su 1530. godine na obale pristigli vitezovi reda Sv. Jovana, koji su arhipelag dobili na poklon od Čarlsa V. Englezi, Francuzi, Italijani i Nemci su se kasnije smenjivali na ovim ostrvima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Ax Sunny Coast Resort & Spa smešten je u mestu Qawra, u jednom od lepših zaliva na ostrvu Malta u oblasti St. Paul’s, preko puta šetališta uz more. Stanica lokalnog prevoza je u blizini hotela i autobusi saobraćaju do ostalih delova Malte. Najbliže plaže su Bugibba Perched Beach (1 km), Kavra Point Beach i Tak-Ksama Bai Beach. Hotel je udaljen 19km od aerodroma i 16km od glavnog grada ostrva, Valette.

Sobe: Ax Sunny Coast Resort & Spa raspolaže sa 92 apartmana (7 spratova), svaki ima: kupatilo, fen, klima uređaj, TV, sef, čajnu kuhinju, mini frižider, aparat za pripremu čaja i kafe, wi fi i balkon/terasa.
Standardni apartman sa jednom spavaćom sobom pogled na grad ili unutrašnje dvorište (40 m2, sastoji se od 2 odvojene sobe, spavaće sobe sa francuskim ili 2 odvojena kreveta i drugom sobom - dnevni boravak, sofa/pomoćni i krevet i čajna kuhinja), za smeštaj max 3 osobe.

Standardni apartman sa jednom spavaćom sobom pogled more (40 m2, sastoji se od 2 odvojene sobe, spavaće sobe sa francuskim ili 2 odvojena kreveta i drugom sobom - dnevni boravak, sofa/pomoćni i krevet i čajna kuhinja), za smeštaj max 3 osobe.

Standardni apartman sa dve spavaće sobe pogled na grad ili unutrašnje dvorište (60 m2, sastoji se od 3 odvojene sobe, 2 spavaće sobe sa francuskim ili 2 odvojena kreveta i trećom sobom - dnevni boravak, sofa/pomoćni i krevet i čajna kuhinja), za smeštaj max 5 osoba.
i
Standardni apartman sa dve spavaće sobe pogled na more (60 m2, sastoji se od 3 odvojene sobe, 2 spavaće sobe sa francuskim ili 2 odvojena kreveta i trećom sobom - dnevni boravak, sofa/pomoćni i krevet i čajna kuhinja), za smeštaj max 5 osoba.

Hotelski sadržaj: U blizini Ax Sunny Coast Resort & Spa su a la carte restorani: nagrađivani porodični restoran Luzzu (mediteranska kuhinja), Cheeky Monkey Gastropub, Minoa Mediterranean Fusion restoran i Trattoria Riccardo. Od ostalih usluga gostima je na raspolaganju rent a bike, usluga pranja i peglanja, doktor na poziv i wi fi internet na javnim površinama hotela.

Sport i zabava: Gostima Ax Sunny Coast Resort & Spa na raspolaganju je spoljašnji bazen sa terasom za sunčanje i unutrašnji bazen, savremeno opremljena teretana i spa centar udaljen 100m od hotela koji nudi različite vrste tretmana. Od dodatnih usluga, gostima su na raspolaganju različiti sportovi na vodi, a u blizini hotela nalazi se i teren za skvoš.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas