Azure By Yelken Hotel

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Turgutreis, 22km od centra Bodruma i 55km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2016.godine, a poslednji put renoviran 2020.godine. Zauzima površinu od 20 000m2 i ima ukupno 299 soba (standardne sobe, superior sobe i 3 sobe za osobe sa posebnim potrebama)  koje su smeštene u glavnoj zgradi i butik zgradi (koja se nalazi bliže plaži), kao i dve vile.  Gostima su na raspolaganju glavni restoran, dva à la carte restorana, nekoliko barova, Spa centar, fitness centar.

Za decu tu su dečiji bazen, igralište, mini club i mini disco.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža
Hotel ima svoju peščanu plažu. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira za plažu je besplatna.

Smeštaj
Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, direktnu telefonsku liniju, mini bar, Wi-Fi, LCD TV, sef, set za kafu i čaj i klimu. Sve sobe mogu biti sa balkonom ili bez balkona.

Standardna soba ima površinu 22-25m2 i može imati ili francuski krevet ili dva odvojena kreveta.

Superior soba ima 45-50m2 i može imati francuski krevet ili dva odvojena kreveta i sofu. Ove sobe nimaju pogled na more i balkon.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće
Hotel ima uslugu Ultra All Inclusive-samoposluživanje u glavnom restoranu ( doručak, kasni doručak ručak, večera). Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju i dva à la carte restorana (riblji i turski), snack bar , 5 barova (Lobby bar, Snack bar, Boutique bar, Baby bar, Service bar), diskoteka i poslastičarnica. U okviru koncepta usluge su uključeni obroci u glavnom restoranu, užine u određeno vreme tokom dana na određenim mestima, noćna užina u periodu 23:00-02:00, kao i à la carte restorani uz obaveznu prethodnu rezervaciju uz boravak od minimum 4 noći.

Plaća se: sva uvozna i premium piča i sve ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Doktor, frizerski salon, prodavnice, servis za pranje i peglanje veša, rent-a-car, fotograf, konferencijska sala.

Sport i zabava
Bazen za odrasle na otvorenom, dečiji bazen, relax bazen, zatvoreni bazen i bazen sa toboganima, fitness centar, stoni tenis, pikado, bilijar, kao i ostale dnevne i noćne animacije. Wi-Fi internet je dostupan besplatno gostima u okviru svih hotelskih površina.

Plaća se: sportovi na vodi i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Tursko kupatilo, sauna, parno kupatilo.

Plaća se: masaže i sve ostalo van koncepta.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas