Blue Dreams Resort

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi  u mestu Torba, 15km od centra Bodruma i oko 25km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji i u prelepom prirodnom okruženju. Zauzima površinu od 52 000m2 i ima ukupno 291 sobu (189 club soba, 36 club famıly soba i 66 deluxe soba). Sobe su raspoređene u okviru dvospratnih i trospratnih objekata, dok se deluxe sobe nalaze u zasebnom delu i imaju pogled na more ili bazen. Gostima su na raspolaganju glavni restoran, snack restoran, 3 à la carte restorana, nekoliko bazena, Spa centar, poslastičarnica, diskoteka i neko barova.

Za najmlađe tu su mini club, mini disco, igralište, aqua park sa 4 tobogana, kao i razne animacije i programi.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža
Hotel se nalazi na  svojoj 700m dugoj plaži sa dokom. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira za plažu je besplatna.

Plaća se: paviljoni.

Smeštaj
Sve sobe imaju set za kafu i čaj, digitalni sef, mini bar, LCD TV i satelitske kanale, klimu, kupatilo sa tušem, fen za kosu, telefon. 

Club soba  ima površinu 20-24m2 ,  split klima uređaj i na podu pločice. Ove sobe mogu imati pogled na more il baštu/kopno.

Club family soba ima površinu 35m2 i sastoji se od dve odvojene jedinice koje imaju zajedničko kupatilo. Ove sobe takođe imaju split klima uređaj i pločice na podu. Ove sobe mogu imati pogled na more ili baštu/kopno.

Deluxe soba ima površinu 40m2 imaju centralnu klimu, espresso aparat za kafu, parket i sve sobe ovog tipa imaju pogled na more.

Plaća se: telefon

Hrana i piće
Hotel nudi uslugu Ultra All Inclusive – samoposluživanje – izbor više jela u glavnom restoranu (doručak, kasni doručak, ručak,  večera i ponoćna užina). Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju i 3 à la carte restorana (riblji, italijanski i turski), poslastičarnica, snack restoran, 5 barova (Coco bar, Dream bar, Lobby bar, Beach bar, Infinity pool bar) i Tea garden. U koncept usluge su uključena sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, obroci u glvanom restoranu, kao i užine i poslastice u određeno vreme na određenim mestima u okviru hotelskog kompleksa.

Plaća se: uvozna i premium pića, kvalitetna lokalna vina, flaširana pića, neka pića u Coco baru, à la carte restorani (besplatan je samo riblji restoran jedanput uz prethodnu rezervaciju i minimalan boravak od 5 noći), sveže ceđeni sokovi i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Doktor, servis za pranje i peglanje veša, rent-a-car, prodavnice, frizerski salon, menjačnica, fotograf, rođendanske torte.

Sport i zabava
Bazen sa animacijama, infinity i relax bazen, zatvoreni bazen, bazen za decu, bazen sa toboganima. Od ostalih sportova tu su boćanje, tenis, pikado, košraka, bilijar, stoni tenis, vaterpolo, gimnastika u vodi, aerobic, step aerobic, aerobic u vodi, fitness, odbojka na plaži, dnevne animacije i večernji program. Wi-Fi je beplatan u okviru javnih hotelskih površina.

Plaća se: ronjenje, sportovi na vodi, časovi tenisa, osvetljenje teniskih terena i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo.

Plaća se: masaže i ostali tretmani lica i tela.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas