Bora Bora Ibiza - Malta Resort

Malta, MaLTA

Opis destinacije

Malta je mala nezavisna grupa ostrva u južnom Mediteranu i predstavlja optimalnu destinaciju za aktivan odmor. Ljubitelji vodenih sportova ovde imaju mogućnost da iskuse fascinantan svet iznad i ispod vodene površine. Takođe, Malta se može pohvaliti svojom burnom istorijom koja je trajala vekovima unazad. Maltežanski arhipelag se nalazi na oko 96 km od juga Sicilije i 290 km od Severne Afrike. Sačinjavaju ga tri naseljena ostrva Malta, Gozo i Comino, kao i nenaseljena ostrva Cominotto i Fifla. Svoje ime Malta je dobila po feničanskoj reči Malet, što u prevodu znači luka ili skrovište, a vekovima je pre svega, bila tvrđava. Malta je ostrvo puno tajni. Na primer, još uvek se ne zna ko je podigao hram u obliku lista deteline na stenovitoj južnoj obali pre 4.500 godina. Ono što se može reći sa sigurnošću je da je to bio veoma pobožan narod i da su brojne generacije podizale ogromne hramove, za šta je bila potrebna nezamisliva snaga (megaliti od kojih su hramovi izgrađeni bili su teški oko 50 tona). Mnoge civilizacije su naseljavale ostrvo i i na njemu ostavile delove svoga nasleđa. Tokom godina, smenjivala se vladavina između Feničana, Grka, Kartaginjana, Saracena i Normana. Zatim su 1530. godine na obale pristigli vitezovi reda Sv. Jovana, koji su arhipelag dobili na poklon od Čarlsa V. Englezi, Francuzi, Italijani i Nemci su se kasnije smenjivali na ovim ostrvima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Bora Bora Ibiza nalazi se u blizini centra Bugibbe i 400 m od promenade uz more i stenovitu plažu zaliva St. Pauls Bay. Kamena plaža Bugibba Perched Beach je udaljena 900 m od hotela a Nacionalni akvarijum i Bird Park su u blizini hotela. Međunarodni aerodrom Luqa je udaljen 20 km a autobuska stanica lokalnog prevoza koji saobraća do Valete ili na sever Malte je u blizini hotela. Hotel Bora Bora Ibiza je namenjen gostima starijim od 18 godina koji žele dobru zabavu i provod.

Sobe: U ponudi agencije Odeon World Travel su moderno opremljene standardne sobe sa pogledom na grad za max dve osobe (20m2) i superior sobe sa pogledom na bazen (25 m2) i mogu da prime 2, 3 ili 4 osobe,  imaju 2 odvojena ili francuski krevet, po potrebi 1 ili 2 pomoćna kreveta/sofa bed. Sve sobe imaju: kupatilo, fen, klima urađaj, TV, telefon, sef (uz doplatu), mini frižider, aparat za pravljenje kafe/čaja, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj:  Hotel Bora Bora Ibiza imarestoran, pab, popularni bar pored bazena El Patio i noćni LUX Club. Ako želite da se prepustite zabavi pored mediteranskog mora, spustite se do Medasia Playa (plaže) i doživite jedinstvenu atmosferu ovog vrhunskog prostora na otvorenom, prostrani klub na plaži, vrhunski restoran i mesto za zabavu uživo, Medasia Playa!

Sport i zabava: U sastavu hotela Bora Bora Ibiza je spoljašnji bazen sa velikom terasom za sunčanje sa 300 ležaljki (The Beach Club) na kojoj se organizuje letnja zabava, unutrašnji bazen, đakuzi, opremljen fitnes centar. Na obližnjim plažama se organizuju razni sportovi na vodi. 
 
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas