Cooks Club Corfu

Gouvia, Krf

Opis destinacije

Krf je najsevernije grčko ostrvo u Jonskom moru koje se kroz Otrantska vrata povezuje sa Jadranskim. Omiljeno je ostrvo turista iz Evrope, a naročito srpskih jer je tesno povezano sa našom istorijom i sudbonosnim povezivanje dva naroda kroz strahote ratnih razaranja. Glavni grad ostrva je Krf ili Korkira. Ostrvo je najgušće naseljeno na severoistočnoj obali gde je i najveća turistička ponuda. Ipak, centar svih dešavanje je u glavnom gradu sa arhitekturom na kojoj su vidljivi pečati brojnih osvajača ostrva na kome se se rado odmarali i u čijim su lepotama uživali i članovi mnogih kraljeviskih porodica. Obalu Krfa karakterišu lepe uvale sa još lepšim plažama kao i mala pitoreskna mesta sa mnogo bujnog zelenila koje se proteže od brdovitih proplanaka do same obale. Jedno od mesta idealnih za odmor je i Dasija, 12 kilometara udaljena od grada Krfa, kako zbog čistog mora i lepih plaža tako i zbog brojnih hotela i apartmana koji mogu zadovoljiti ukus svakog gosta ne samo ponudom već i cenom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Avion
  • Cenovnik
  • Individualni cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja


Lokacija: 
Hotel pripada lancu Cook’s hotel koji svojim konceptom privlače sve veći broj gostiju. Hoteli iz ovog lanca se nalazi u Grčkoj, Španiji, Egiptu i Turskoj. Hotelski lanac je svoje poslavanje proširio i na obale Jonskog mora otvorivši 2022. godine hotel na Krfu. Cook’s Club se nalazi na uzvišenju iznad turističkog mesta Guvija i zaliva Komeno. Međunarodni aerodrom od hotela je udaljen 10 km, dok je glavni grad ostrva udaljen 6 km.

Plaža:
Hotel je od peščano-šljunkovite plaže udaljen je 500 metara (prelazi se ulica).

Hotelski sadržaj: 
Hotel je počeo sa radom 1.juna 2022. godine i otvoren je tokom cele godine. U sklopu hotela se nalazi recepcija, pansionski restoran, a la carte restoran, otvoren bazen pored koga se nalaze ležaljke i suncobrani, spa i wellness centar (masaže, parno kupatilo, sauna – sve uz doplatu), fitnes centar, bar, teniski teren, mini market. Ljubiteljima aktivnog odmora na raspolaganju časovi joge, pilatesa i teretana. Ovo je objekat dobre zabave gde ćete u toku letnje sezone osim dobre gastronomije, imati priliku da uživate u gostovanjima poznatih DJ-eva. Bežični internet dostupan na javnim mestima besplatno. Besplatan privatan parking je moguć na licu mesta (nije neophodna rezervacija).

Sobe: 
U svom sastavu ima 195 moderno dizajniranih smeštajnih jedinica koje su podeljene u nekoliko kategorija. U ponudi naše agencije su dvokrevetne sobe sa pogledom na okolinu hotela ili sa pogledom na bazen. Dvokrevetne sobe su površine oko 27 m2 i u svakoj sobi se nalazi: kupatilo (kada ili tuš), fen za kosu, bademantili i sobne papuče, aparat za pripremu kafe i čaja, ketler, mini – bar (uz doplatu), klima uređaj, ketler, FLAT TV i balkon.

Usluga: 
U svom sastavu hotela Cook’s Club Corfu nalazi se restoran u kojem se poslužuju obroci po sistemu „Feel free“. Feel Free koncept podrazumeva posluživanje obroka tokom trajanja usluge All Inclusive na bazi menija. Meni hotela Cook’s Club Corfu, koji je deo istoimenog lanca, pripremljen je sa posebnom pažnjom kao i svuda u svetu kada je u pitanju ovaj lanac, dok posebne usluge ishrane i pića gosti mogu da konzumiraju u a la carte restoranu za koji se preporučuje rezervacija unapred. All Inclusive u ovom hotelu funkcioniše drugačije u odnosu na uobičajene koncepte, različite vrste doručka se poslužuju u periodu od 05:00h ujutru do 11:00h pre podne, ručak u periodu od 12:30 – 19:00h, dok se večera poslužuje od 19:00 – 21:30h. Osim usluge hrane, All Inlcusive uključuje usluge pića, koktela, domaćih alkoholnih i bezalkoholnih napitaka, dok se sva premium – uvozna pića dodatno doplaćuju.

Napomena: Hotel je namenjen isključivo odraslima, odnosno gostima koji imaju više od 16 godina. Jedinstven koncept ovaj hotel odvaja od mnogi drugih luksuznih hotela na ostrvu.

Kontakt: www.cooksclub.com/en
1. dan BEOGRAD - KRF
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krf (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRF
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan KRF - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas