Creta Palm Hotel

Kato Stalos, Krit

Opis destinacije

Hanja ili kako je još zovu kritska kraljica, ovaj epitet nosi s razlogom. Luka sa svojim venecijanskim svetionikom krasi ovaj grad i čini, zajedno sa kućama iz venecijanskog i turskog perioda, sliku nezaboravnom. Upravo je taj kadar omiljen svim posetiocima koji Hanju posete i odatle ponesu svoje najlepše fotografije. Hanja je vrlo živopisan grad, sa brojnim uskim uličicama raznobojnih fasada, pregršt radnji i suvenirnica, kafea i taverni sa ukusnim kritskim specijalitetima, što zajednočini da u Hanji provedete nezaboravne trenutke u toku svog letovanja. Ovaj deo grada jedinstvene atmosfere koja podseća na italijanske gradove Firencu ili Veneciju, je pod zaštitom kao istorijski spomenik od posebnog začaja. Do atraktivnih plaža na zapadu Krita može se stići veoma dobrim putevima pa su tako vredne pomena sledeće plaže: Šejtan Limani uvala (20 km), gradić Kisamos odakle polazi brod do čuvene Balos lagune (38 kilometara), Falasarna plaža tirkiznog mora i belog peska (50 km), Elafonisi plaža kao najatraktivnija tačka (67 km). Najatraktivnija letovališta koja se pružaju od Hanje u pravcu zapada su: Agija Apostoli, Kalamaki, Kato Stalos, Platanjas, Agia Marina, Maleme i Kolimbari.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je smešten u letovalištu Kato Stalos, preko puta peščane plaže od koje ga deli ulica. Udaljen je 8 km od živopisnog grada Hanje, a 26 km od aerodroma. Do centra Hanje može se stići gradskim autobusom koji saobraća na 30 minuta, a stanica se nalazi na 30 metara udaljenosti od hotela. Popularno letovalište Agia Marina nalazi se na pešačkoj distanci od hotela (600 metara). Crete Palm je moderan hotel sa prepoznatljivom arhitekturom i idealan je za putnike koji žele miran odmor. Grad Hanja prepoznatljiv je po divnom šetalištu koje se nalazi uz luku, strarom gradu, venecijanskom svetioniku i fontani kao i brojnim prodavnicama, tavernama i kafeterijama u kojima uživaju kako lokalni grci tako i brojni turisti. U Hanji možete uživati u najlepšim ribljim specijalitetima kao i lepim romantičnim šetnjama uz obalu ili starim delom grada.

Plaža:
Plaža sitnog finog peska, sa suncobranima i ležaljkama, nalazi se preko puta hotela od koje ga deli samo ulica. Na organizovanoj plaži su gostima na raspolaganju plažni bar, kao i suncobrani i ležaljke uz doplatu na licu mesta.

Sadržaj hotela:
Od sadržaja ovaj hotelski kompleks nudi: 24h recepciju, restoran, dva bazena, bazen sa delom za decu, dva bara pored bazena, suncobrane i ležaljke pored bazena bez doplate, peškiri za bazen (uz doplatu), dečije igralište, teretanu, saunu, lift, servis čišćenja i pranja veša (uz doplatu), privatni parking, Wi-Fi (uz doplatu).

Sobe:

Sadrži veoma prostrane sobe tipa studio sa kuhinjom, koje mogu biti locirane u prizemlju, na prvom ili drugom spratu. Našim putnicima su na raspolaganju sobe tipa studio. Mogu biti sa pogledom na bazen ili baštu i kapaciteta su maksimum dvoje odraslih, dete i beba, ili tri odrasle osobe i beba. Raspoređeni su duž celog kompleksa, lepo su dekorisani, pružaju udoban smeštaj i sadrže: bračni ili dva standardna ležaja, a za potrebe treće osobe ili deteta pomoćni ležaj u vidu sofe, kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, balkon ili terasu, individualni klima uređaj (uključeno u cenu), Sat TV, fen za kosu, mini kuhinju, set za kafu/čaj, mini frižider, sef (uz doplatu), W-iFi (uključeno u cenu). Bebi krevetac je na usluzi gostima besplatno – obavezna najava prilikom rezervacije.


Usluga:
Polupansion. Obroci doručak i večera se služe po principu švedskog stola - samoposluživanje.

Mogućnost doplate za uslugu all inclusive po ceni 18 evra odrasli, po danu/osobi, deca 2-12 godina plaćaju 9 evra.

Kontakt: 
http://www.creta-palm.gr/
1. dan BEOGRAD – KRIT, Hanja
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krit – aerodrom Heraklion (oko 110 minuta), avio kompanijom Aegean Airlines (Airbus A320). Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Po sletanju, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Organizovan grupni transfer do izabranog smeštajnog objekta vozilima tipa „minibus“ (hoteli u oblasti Hanja su udaljeni oko 140 km od aerodroma Heraklion). Smeštaj u studio/apartman ili izabrani hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRIT, Hanja
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. Dan KRIT, Hanja - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Grupni transfer vozilom minibus do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Sletanje u Beograd. Kraj programa.

Organizator putovanja je dužan da obavesti putnike o tačnom vremenu leta, po dobijanju informacija od avio prevoznika, a ne ranije od 48 sati u odnosu na vreme poletanja. Obaveza je putnika je da dostavi tačan broj mobilnog telefona, kako bismo bili u mogućnosti da ga obavestimo pozivom ili putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu, 24 sata pre poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati Organizatora putovanja.O satnici povratnog transfera putnike obaveštava predstavnik Organizatora putovanja.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas