Crystal Boutique Beach Resort

Belek, Turska

Opis destinacije

Belek, grad u istoimenoj opštini, nalazi se u Antalijskoj provinciji i predstavlja turistički centar sa hotelskim smeštajima visoke kategorizacije, kojih svake godine ima više. Plaže duge 16 kilometara od sitnog belog peska, zajedno sa borovinom i eukaliptusom i tirkiznim morem, čine Belek savršenim odmaralištem za porodična putovanja. Cenjene su i posećene kako od strane lokalnog stanovništva, tako i turista. Centar grada i okolina su poznati po mineralnim vodama koje dobija iz 7 vrela. Svakako, ponuda se ne ograničava samo na sportove na vodi i luksuzu, već se proširuje zahvaljujući jedinstvenom arheološkom nalazištu, replikom rimskih akvadukta, delfinarijumu, kao i džamiji u samom srcu grada koja je i njegov glavni simbol. Iako je počeo da se eksponira kao centar luksuza i golfa, Belek spada u jedne od idealnih destinacija za odmor.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u mestu Boğazkent na svojoj plaži, 10km od centra Beleka, oko 50km od centra Antalije i oko 40km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci
Hotel je otvoren je 2018. godine i prostire se na površini od 8.525m² . Predviđen je samo za odrasle (16+) i ima ukupno 76 soba, od čega su 72 standardne i 4 superior sobe raspoređene u 14 dvospratnica.

Check-in  i check-out se obavljaju u hotelu Crystal Family Resort & SPA koji je udaljen nekoliko minuta od Crystal Boutique hotela. Gosti ovog hotela mogu da koriste sve sadržaje Crystal Family hotela, između kojih postoji shuttle bus prevoz od 7 ujutru do 11 uveče.

Plaža
Hotel ima svoju 150m dugu peščano-šljunkovitu plažu, ali i deli veću plažu sa hotelom Crystal Family Resort & Spa. Ležaljke, suncobrani i dušeci se ne plaćaju. Peškiri se uz depozit uzimaju u hotelu Crystal Family.

Smeštaj
Standardne sobe veličine 21m², imaju keramički pod, balkon, split klimu, satelitsku TV, mini bar (dnevno se dopunjuje bezalkoholnim pićima i pivom), sef, Wi-Fi, set za kafu i ketler. U kupatilu su obezbeđeni telefon, fen, tuš, sto za šminkanje, set toaletnog pribora sa ogledalom, papuče i peškiri.
Superior sobe veličine 44m², se sastoje iz dve odvojene sobe od kojih jedna ima francuski ležaj, a druga dva single kreveta. Superior sobe imaju jedno kupatilo i imaju iste sadržaje kao i standardne sobe.
Plaća se: room service, telefon.
Hrana i piće
Svi obroci se služe u Crystal Family hotelu dok je u Crystal Boutique hotelu od 07:00 do 17:00h  otvoren Snack restoran. U njemu se služe jela sa roštilja, pice, hamburgeri i ostale slične užine kao i jela po porudžbini na licu mesta.
Usluga je Ultimate All Inclusive – samoposluživanje (izbor više jela) u glavnom restoranu: doručak, ručak i večera. U koncept je uključen dečiji meni u glavnom restoranu. Jednom u toku boravka od minimum 7 dana je besplatno korišćenje à la carte restorana uz rezervaciju dan ranije (italijanski i turski) dok se riblji dodatno naplaćuje.
Svakog dana u poslastičarnici se služe pečeni sveži pekarski proizvodi. U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.  Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina.
U glavnom restoranu je dostupna dijetalna, vegetarijanska i lokalna tematska hrana. 
Crystal Boutique hotel takođe ima Pool Bar.

Plaća se: sva flaširana vina i pića, uvozni šampanjac, uvozna alkoholna pića, sokovi od ceđenog voća, à la carte restorani (osim jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju).

Ostali sadržaji
Lekar, pranje i peglanje veša, hemijsko čišćenje, prodavnice, frizer, fotograf, rent-a-car, iznajmljivanje bicikla i bebi kolica. 

Sport i zabava
Hotel ima dva otvorena bazena (1 veliki i 1 jacuzzi bazen), dok u hotelu Crystal Family gosti mogu koristiti sve sadržaje uključujući i aqua park i zatvoreni bazen, kao i SPA. U Crystal Family hotelu takođe mogu koristiti teniski teren, košarkaški teren, odbojku na plaži, stoni tenis, fitness centar, akvarobik, vaterpolo, mini golf, pikado, bioskop.

Plaća se: igraonica, video igrice, bilijar, kuglanje, stoni fudbal, osvetljenje teniskih terena i oprema za tenis, motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi, golf.

Spa & wellness
Hotel koristi SPA centar hotela Crystal Family i gostima je naraspolaganju: tursko kupatilo (hamam), sauna, jacuzzi, parno kupatilo, šok-tuš.

Plaća se: masaže, piling.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas