Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Ilia Palms & Aqua Park 4* jedan je od 4 hotela koja pripadaju velikom rizortu Grecotel Riviera Olympia & Aqua Park na Peloponezu. Nalazi se 100 km južno od Patre i 14 km južno od luke Kilini. 2 km duga i široka peščana plaža sa zlatnim peskom i kristalno čistim morem, nagrađena plavom zastavicom, sa besplatnim suncobranima i ležaljkama na raspolaganju je svim gostima rizorta.

Hotelski sadržaj:
Hotel Ilia Palm ima recepcija, lobi i bazen. Polupansion se gostima služi u obližnjem hotelu Olympia Oasis do koga se stiže za 5 minuta lagane šetnje kroz prelepi kompleks. U Agua parku postoje tobogani, akva toranj, rafting tobogani, tobogani sa talasima, leteći čamci, i mnogi drugi zabavni sadržaji za celu porodicu. Dečije igralište, mini klub za decu i mini klub za tinejdžere, čuvanje dece, animacija, servis za pranje veša, parking, spa centar takodje su deo ovog kompleksa. Agua Park Olympia Riviera rizorta je jedan od najvećih u Grčkoj i površine je 4500 m2. Hotel nudi mnoštvo organizovanih aktivnosti kao i sadržaja uz doplatu, masaže, kozmetičke usluge, konferencijsku salu. U javnim delovima hotela postoji Wi-Fi, besplatan za sve goste hotela. Ležaljke i suncobrani na plaži i oko bazena su besplatni za goste hotela.

Sobe: 
Hotel raspolaže sa 80 smeštajnih jedinica. Sve sobe sadrže balkon, kupatilo, fen, telefon, SAT TV, klima uređaj, mini frižider, sef.

Standardne sobe sa pogledom na vrt su površine oko 22 m². Namenjene za boravak 2-3 osobe. Opremljene su francuskim ili sa dva standardna kreveta i pomoćnim krevetom i po strukturi su dvokrevetne. Namenjene su smeštaju dvoje odraslih i jednog deteta ili troje odraslih. Postoji mogućnost dodavanja bebi kreveta na upit.

Standardne sobe sa bočnim pogledom na more su površine oko 22 m². Namenjene za boravak 2-3 osobe. Opremljene su francuskim ili sa dva standardna kreveta i pomoćnim krevetom i po strukturi su dvokrevetne. Namenjene su smeštaju dvoje odraslih i jednog deteta ili troje odraslih. Postoji mogućnost dodavanja bebi kreveta na upit.

Grand porodična soba sa pogledom na vrt su površine oko 44 m². Namenjene za boravak 2-6 osobe. Opremljene su francuskim ili sa dva standardna kreveta i pomoćnim krevetom i po strukturi su dvokrevetne. Ove sobe su open koncept sobe. Namenjene su smeštaju četvoro odraslih i jednog deteta ili maksimalno pet odraslih. Postoji mogućnost dodavanja bebi kreveta na upit.

Usluga: Polupansion, doručak i večera. Obroci se služe po principu švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt: www.rivieraolympia.com/iliapalms

Napomena: Hotel Ilia Palms se ne nalazi na plaži već unutar resorta Olympia Riviera. 
1. dan BEOGRAD – KASANDRA
Dolazak u hotel (sopstveni prevoz). Noćenje.

2. do PREDPOSLEDNJI DAN KASANDRA
Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

POSLEDNJI DAN KASANDRA – BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela najkasnije do 11:00h. Kraj programa. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas