DB San Antonio

St Paul, Malta

Opis destinacije

Malta je uvek atraktivna i interesantna, kako za odmor i uživanje, tako i za obilaske brojnih istorijskih sadržaja ove države. To je mala i gusto naseljena ostrvska država, koju sačinjava arhipelag usred Sredozemnog mora, na jugu Evrope. Klima je sredozemna sa izuzetno blagim zimama, što je jedna od glavnih pogodnosti za prijatan odmor tokom većeg dela godine. Kultura Malte je spoj mnogih kultura koje su tokom vekova bile u dodiru sa ostrvom, što posetu ovom letovalištu čini dodatno zanimljivom.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u centru grada Qawra u zalivu St Paul’s na oko 16km od aerodroma i oko 15km od glavnog grada Valeta. Stanica lokalnog autobusa koja uključuje linije do ostalih delova Malte udaljena je oko 100m od hotela.

Plaža
Privatna peščana plaža hotela udaljena je oko 150m od hotela.

Plaćaju se: bar na plaži, suncobrani i ležaljke na plaži, a peškiri se dobijaju uz depozit.

Hrana i piće
Hotel ima all inclusive uslugu – doručak, ručak i večera i služe se u glavnom restoranu Guéliz (samoposluživanje, izbor više jela). Pored glavnog restorana, hotel raspolaže sa još pet a la cart restorana za koje je potrebna rezervacija unapred: Tagine Restaurant (marokanska i indijska kuhinja), D-Bistro Restaurant, Yushan Restaurant (kineska i azijska hrana, nalazi se na krovu hotela, hrana se pravi na licu mesta), Q-Zins Restaurant (tematske večere: američka, italijanska i meksička kuhinja, restoran je otvoren samo u periodu od sredine juna do sredine septembra), Taza Restaurant (restoran nedavno otvoren i u ponudi ima mediteransku kuhinju, obroci u ovom restoranu se dodatno naplaćuju). Takođe, u sklopu hotela se nalaze i barovi: Kosy Bar (služi koktele, žestoka pića, sokove i kafe, svake večeri se organizuje animacija), Taza Sky Bar (nedavno otvoren i namenjen je samo odraslima – stariji od 16 godina), Cafe Maroc (radi u toku dana, služi pića ali i užine), Roof Deck (nalazi se na krovu, sa bazenom, služe se pića i užine).

Plaćaju se: uvozna i flaširana pića, à la carte restorani (uz rezervaciju) i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Hotel u svom sastavu ima otvoreni bazen, dečiji bazen, zatvoreni bazen koji se greje tokom zimskih meseci, teretana, strečing, gimnastika u vodi, pikado, igre na bazenu, odbojka na plaži, mini fudbal, stoni tenis, časovi plesa, animacije, Wi-Fi internet u celom hotelu (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika).

Pearl spa je urađen u marokanskom stilu, u svom sklopu ima bazen koji se greje, pet soba za tretmane, hamam, jacuzzi, saune i sobe za relaksaciju. Tretmani i spa se moraju unapred rezervisati.

New Form Fitness Centre je najbolje opremljen fitnes centar u severnom delu Malte. Opremljen je najnovijom opremom za trening.

Plaćaju se: masaže, tretmani, servis za pranje i peglanje veša, menjačnica, rent-a-car, rent-a-bike, parking.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas