Hotel Kaya Palazzo Golf Resort

Belek, Turska

Opis destinacije

Belek je moderna turistička zona koja se nalazi na oko 30km udaljenosti od aerodroma u Antaliji. Karakterističan je po golf terenima, najluksuznijim rizortima, besprekorno uređenim vrtovima koji su smešteni duž duge peščane plaže. Belek spada u najzelenije regije Turske jer obiluje šumama borova i eukaliptusa. Predstavlja krunu turizma Turske uzimajući u obzir kvalitet koji pruža. Koncept hotela u regiji Belek je poput turističkih naselja, te gosti koji odsedaju u ovakvoj vrsti rizorta nemaju potrebe da ga napuštaju budući da se o njihovoj zabavi i potrebama brine stručni tim ljudi u okviru svakog rizorta. Upravo ovde su nastali najluksuzniji i najkompletniji turistički kompleksi zahvaljujući kojima regija Belek živi čitave godine. Uzimajući u obzir prirodno okruženje i golf terene, sezona u Beleku traje 12 meseci. Osim golfa, popularan sport je i fudbal, budući da Belek ima terene napravljene po najvišim svetskim standardima, te timovi iz čitavog sveta ovde mesece provode pripremajući se. Osim brojnih sportskih prednosti, prirodnog bogatska, luksuznih hotela, Belek od 2017-e godine ponosno u svojoj ponudi ima i tematski park Land of Legends. Tematski park Lend of Legends poseduje veliki tržni centar, brojne restorane i barove, kanale kojima se možete provozati gondolama poput onih u Veneciji, najatraktivnije vodene tobogane, roller coaster-e, bazen za surfovanje, delfinarijum, predstave zabavnog karaktera sa pingvinima sa Madagaskara, kitovima, fokama ili se pak možete diviti nekoj vrsti iz porodice velikih mačaka. Ovakva vrsta parka je jedinstvena u ovom delu Evrope, može se porediti sa onima u Parizu i Londonu, ali je u odnosu na te kompletniji i sadržajniji.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Kaya Palazzo Golf resort izgrađen je 2013. godine. Nalazi se na sopstvenoj peščanoj plaži koja je dugačka 200 m. Od centra grada Antalije je udaljen 35 km, dok je od antalijskog aerodroma udaljen 27 km.

Sobe: Hotel ukupno broji 645 soba, od kojih se većina nalazi u glavnoj zgradi (superior sobe). Sve superior sobe su površine 39 m² i imaju kupatilo (tuš/wc), fen, bade mantil, papuče, satelistsku TV, telefon, klima uređaj, sef, ketler za kafu ili čaj, mini bar i balkon.

Hotelski sadržaj: U glavnom restoranu se služe obroci koji pored doručka, ručka i večere, podrazumevaju i kasni doručak i kasnu večeru (noćni snack, užine, supe). Gosti hotela se mogu služiti specijalitetima domaće i internacionalne kuhinje, uz ponudu različitih domaćih i pojedinih uvoznih pića. Osim glavnog restorana hotel ima 5 a la carte restorana i 7 barova raspoređenih po hotelskom kompleksu i na plaži. Od dodatnih sadržaja internet, rent-a-car, servis za pranje i peglanje veša, frizerski salon, mogućnost organizacije posebnih proslava, specijalnih večera, kao i prostranu shopping zonu koja obuhvata nekoliko butika, zlataru, fotografsku radnju, market, suvenirnicu i td.

Sport i zabava: Hotel se odlikuje velikim brojem bazena velike površine, ima ukupno 7 spoljašnjih bazena i 2 unutrašnja bazena. U ponudi se posebno izdvaja aqva park u kome se nalazi bazen sa ukupno 7 vodenih tobogana dužina između 39 - 130 m. Ljubitelji uživanja i relaksacije se mogu opustiti u odlično opremljenom Spa i welness centru površine 3 500 m² pri korišćenju zatvorenih bazena, saune, turskog kupatila, ledenih prostorija, posebnih soba za relaksaciju, masažu i tretmana lepote. Za VIP goste hotela, na usluzi je posebno odvojen deo centra. Ljubitelji sportskih aktivnosti, mogu besplatno koristiti fitness centar, dok se na hotelskim bazenima, zelenim površinama i plaži organizuju različite sportske aktivnosti: boćanje, stoni tenis, mini fudbal, košarka, odbojka na plaži, aerobik, gimnastika, dok se mogu i rezervisati termini za korišćenje teniskih terena za koje se plaća iznajmljivanje opreme. Animacija za decu i odrasle, prisutna je tokom celog dana. Stručni animatori posebnu pažnju posvećuju deci različitih uzrasta za koju se organizuju razne aktivnosti.
1.dan  Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan   Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas