Emelda Sun Club (ex Simena Sun)

Kemer, Turska

Opis destinacije

Kemer je tipičan primorski grad koji se nalazi oko 40 km zapadno od Antalije. Ime je dobio od turske reči ’pojas’, po reci koja se vijuga kroz ovaj grad. Na izgradnju i brojnost smeštajnih jedinica uticao je povoljan geografski položaj i saobraćajne veze, te Kemer ima najviše smeštajnih jedinica u Antalijskoj regiji. Jedna od glavnih atrakcija svakako su njegove prirodne lepote, uključujući more, podgorine planine i borove šume. Većina plaža na kojima se nalaze neke od glavnih smeštajnih jedinica su šljuknovite ili od sitnog šljunka nasutim peskom. Iako ima sve odlike za idealan porodični odmor – hoteli sa sadržajima za decu, sportovima na vodi, prirodnim hladom, stari deo grada sa velikim brojem klubova, barova i restorana ukazuje da je Kemer živahna i prelepa letnja destinacija, gde gosti mogu pronaći mnogo zabave i aktivnosti van granica samog hotela.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u centru Camyuve, 7 km od centra Kemera, 60 km od centra Antalije i 70 km od aerodroma u Antaliji.

Opšti podaci
Emelda Sun Club je predivan club hotel okružen zelenilom. Poslednji put renoviran je 2009. Zauzima površinu od 89.000 m2. Ima ukupno 450 soba ( standard, family, suite i nekoliko vila). Hotel ima glavni restoran, 4 à la carte restorana (dalekoistočni, riblji, turski  i italijanski), nekoliko barova (Olympos, Beach Bar, Lobby bar,Iskele i Elite Bar), poslastičarnicu, diskoteku.

Od dečijih sadržaja tu su mini club, lunapark, mini disko, igralište, igralište na plaži,  bazeni i animacije, dečiji meni u glavnom restoranu.

Plaćaju se: čuvanje dece.

Plaža
Hotel ima svoju 300 m dugačku plažu od peska i sitnog šljunka. Suncobrani i ležaljke se ne plaćaju, a peškiri se dobijaju na recepciju uz karticu. 

Plaćaju se: paviljoni na plaži.

Smeštaj
Sve standardne sobe imaju balkon, kupatilo sa tuš kabinom, mini bar, fen za kosu, wi-fi, split klimu, sef, TV sa satelitskim kanalima, telefon, ketler, set za kafu i čaj.
Standardne sobe su veličine 23m2 , dok su porodične sobe veličine 27m2  i sastoje se iz dve sobe koje su povezane vratima.

Plaćaju se: room service, telefon.

Hrana i piće
Usluga je Ultra All inclusive – samoposluživanje, izbor više jela po hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, ručak, večera, ponoćna užina. U konceptu su još i turske pite, kebab, voće i kolači, sladoled u oderđeno vreme tokom dana na određenim lokacijama, lokalna domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

Hotel ima 4 à  la carte restorana: Anadolu Restaurant – turska kuhinja, Poseidon Restaurant – plodovi mora, D’oro Olive Restaurant – italijanska kuhinja i Sun Dragon – dalekoistočna kuhinja. Anadolu Restaurant je besplatan gostima jednom tokom boravka od minimum 7 noći uz obaveznu prethodnu rezervaciju.

Plaćaju se: uvozna luksuzna pića, uvozna pića, sveže ceđeni sokovi, Elite Bar, à la carte restorani i sve ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Frizerski salon, servis za pranje i sušenje veša, usluga lekara, butik kože, različite prodavnice, telefon, nargila.

Sport i zabava
Otvoreni bazen za odrasle, jedan relax bazen, dva bazena za decu, bazen sa 3 tobogana i bazen bez tobogana, odbojka, košarka, odbojka na plaži, aerobik u vodi, stoni tenis, teniski tereni, animacije, noćni šou program, živa muzika, internet, mini golf, šah, boćanje, pikado.

Plaćaju se: osvetljenje teniskih terena, vodeni sportovi.

Spa & wellness
Tursko kupatilo, finsko kupatilo, sauna, šok soba, fitnes.

Plaćaju se: masaže i svi ostali tretmani.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas