Eretria Hotel and Spa

, Evia

Opis destinacije

Evija je poprilično veliko ostrvo, drugo po velični među brojnima koja su ukras Sredozemlja i turistički dragulji Grčke. Kupiće vas, već na prvom koraku, lepotom dugačkih plaža u čijem su zaleđu borove šume koje s mirisima mora celom okruženju daruju onu dobro znanu aromu Mediterana.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Eretria Hotel & Spa Resort 4* nalazi se na 6 km od centra Eretrije okružen  živopisnim vrtovima sa panoramskim pogledom na Evijski zaliv. U potpunosti renoviran, udaljen je oko 28km od Halkisa, glavnog grada ostrva, i isto toliko od velikog mosta koji spaja ostrvo Evija sa kontinentalnim delom Grčke. Hotel je udaljen 119 km od aerodroma u Atini.

Plaža: 
Hotel je udaljen 300 metara od plaže. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno naplaćuju.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, tri restorana mediteranske i internacionalne kuhinje, dva bara, spa i fitness centar, biznis centar i veliki broj modernih sala za sastanke i konferencije, dečiji klub, besplatna brza internet veza, prodavnice, salon lepote, sportska zona sa terenima za tenis, košarku, odbojku, mini fudbal i balote, bazenom i dečijim bazenom. Nije dozvoljen pristup kućnim ljubimcima.

Sobe: 
Hotel raspolaže sa 220 potpuno renoviranih smeštajnih jedinica modernog dizajna. U sobama nije dozvoljeno pušenje. Postoje sobe prilagođene potrebama osoba sa posebnim potrebama. Sve sobe imaju terasu, peškire za plažu, LED tv i radio aparat, automatsku klimatizaciju, direktnu telefonsku liniju, radni sto, sef, mini frižider, uveličavajuće ogledalo, kozmetičke proizvode vrhunskog kvaliteta, fen za kosu, papuče, duple ili singl krevete. Gostima su dostupne i usluge buđenja, vešernice, peglanja i hemijskog čišćenja.

Bungalov sa pogledom na baštu namenjen je za boravak 3 osobe. Sa sopstvenim balkonom, francuskim ili dva standardna ležaja i pogledom na rascvetali vrt.

Bungalov sa pogledom na more namenjen je za boravak 3 osobe. Sa sopstvenim balkonom, francuskim ili dva standardna ležaja i pogledom na beskrajno plavetnilo Evijskog zaliva.

Porodični bungalov tipa otvorenog prostora specijalno dizajniran da zadovolji sve potrebe komfornog boravka za 4 osobe sa pogledom na vrt.

Usluga:
Usluga u hotelu je all inclusive po principu samoposluživanja.

Kontakt:

www.eretriahotel.com

Napomena:
Hotel nudi širok spektar usluga i pogodnosti, bazene, izbor zabave za odrasle i decu, sport i dr.
1. dan BEOGRAD - SKIJATOS
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Skijatos (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan SKIJATOS
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. dan SKIJATOS - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Obrok u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 20% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas