Park Hotel Golden Beach

Zlatni Pjasci, Bugarska

Opis destinacije

Zlatni pjasci (u prevodu sa bugarskog jezika – „zlatni pesak“) je jedno od najstarijih i najvećih letovališta i letnjih odmarališta u Bugarskoj. Nalazi se neposredno, na samo 17 km severno og grada Varne, a blizu istoimenog nacionalnog parka prirode – „Zlatni pjasci“. Zbog čega se ovo mesto zove baš „zlatni pesak“ je potpuno jasno – čim se ugledaju prvi prizori prelepih plaža jasno je da je zlatni pesak kojim su posute „kumovao“ i „krstio“ ovo mesto. Dužina obale u ovom delu crnomorskog primorja je 3.5 km, široka je i ravna, a ne nekim mestima je široka i 100m.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Park se nalazi u severnom delu mesta Zlatni Pjasci okružen zelenilom, na oko 1,5km od centra grada i na oko 450m od plaže.

Hotelski sadržaj:
Hotel poseduje: recepciju, restoran, lobby bar, pool bar, menjačnicu, Wi-Fi internet, konferencijsku salu sa pratećom opremom, parking (do popune mesta, uz doplatu), saunu, jacuzzi, fitnes, salon lepote, unutrašnji i spoljašnji bazen sa odeljkom za decu, stoni tenis, bilijar, teren za odbojku i mini golf, dečiju igraonicu.

Sobe:
Hotel poseduje 247 kompletno opremljenih soba. Sve sobe poseduju: odgovarajući broj ležajeva, TV, telefon, mini bar, klimu, Wi-Fi internet (uz doplatu), sef (uz doplatu), kupatilo sa kadom ili tušem, fen za kosu, balkon. Sobe mogu imati fotelju ili sofu na razvlačenje kao dodatni ležaj, kao i pogled na park ili more. 

Usluga:
Usluga je na bazi all inclusive (all inclusive - švedski sto).

Kontakt:
www.parkhotelgoldenbeach.Com
1.dan
Dolazak u izabrani hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h). Slobodno vreme. Noćenje.

2. do pretposlednji dan
Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

Poslednji dan
Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas