Espanya

Kalelja, Kosta Brava

Opis destinacije

Kosta Brava je omiljena destinacija ljubitelja putovanja i dobrog odmora. Spoj je dobre klime i izvanrednih plaža. Pruža se od francuske granice pa sve do Barselone. Posebna je najviše zarad svoje autentičnosti. Sačuvan je njen tradicionalni izgled pa je postala neka vrsta skrivenog dragulja za posetioce koji priželjkuju nešto više od sunca, peska i sangrije. Ovaj region u severoistočnoj Kataloniji, u provinciji Đirona, bio je decenijama san Engleza, Škota, Iraca...Ali i mnogih Skandinavaca. Vrlo brzo im se pridružio i ostatak Evrope. Blizina prestonice Katalonije-Barselone je takođe prednost ove obale koja se ponosi primamljiivm hotelskim zdanjima za miran ali i aktivan odmor.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: 
Hotel je lociran u centru Kalelje. Barselona je udaljena 55 km od hotela, do centra grada se stiže vozom za sat vremena. Aerodrom u Barseloni je udaljen 70 km od hotela. Hotel se nalazi u regiji Kosta Maresme.

Plaža:
Hotel se nalazi se na 50 metara od dugačke i široke gradske peščane plaže od koje ga deli pruga. Ležaljke i suncobrani na plaži se dodatno plaćaju.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, restoran, bar, bazen na krovu hotela, terasa sa pogledom na more, Wi-Fi u celom hotelu, rent-a-car. Dozvoljen je boravak kućnih ljubimaca (do 8kg) uz doplatu.

Sobe:
Sve sobe sadrže klima uređaj, kupatilo sa tuš kabinom, sef, fen, SAT TV. Maksimalni kapacitet je troje odraslih u jednoj sobi ili dvoje odraslih I jedno dete. Sobe su po strukturi dvokrevetne (poseduju francuski ležaj ili 2 odvojena kreveta) dok su svi ostali ležajevi u sobi pomoćni (za dete do 12 godina ili treću odraslu osobu). Jednokrevetna soba je isključivo za 1 osobu, 1 standardni ležaj.

Usluga:
Usluga na bazi polupansiona (doručak i večera na bazi samoposluživanja - švedski sto).

Kontakt: 
www.alegria-hotels.com
1. dan BEOGRAD – BARSELONA (KOSTA BRAVA/KOSTA MARESME)
Čekiranje putnika na aerodromu Nikola Tesla dva sata i trideset minuta ranije u odnosu na vreme poletanja. Predviđeno poletanje aviona: četvrtkom u 06:30h (let JU580) po lokalnom vremenu. Direktan let redovnom linijom Air Srbije za Barselonu - aerodrom El Prat. Na letu će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do izabranog smeštajnog objekta. Smeštaj u izabrani hotel. Noćenje.

2. do 10. dan – KOSTA BRAVA/KOSTA MARESME
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11. dan BARSELONA (KOSTA BRAVA/KOSTA MARESME) – BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let za Beograd redovnom linijom avio kompanije Air Serbia. Predviđeno vreme leta iz Barselone nedeljom u 20:40h (let JU583) po lokalnom vremenu. Na letu će putnicima biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas