Fun & Sun Family Life Belek

Belek, Turska

Opis destinacije

Belek, grad u istoimenoj opštini, nalazi se u Antalijskoj provinciji i predstavlja turistički centar sa hotelskim smeštajima visoke kategorizacije, kojih svake godine ima više. Plaže duge 16 kilometara od sitnog belog peska, zajedno sa borovinom i eukaliptusom i tirkiznim morem, čine Belek savršenim odmaralištem za porodična putovanja. Cenjene su i posećene kako od strane lokalnog stanovništva, tako i turista. Centar grada i okolina su poznati po mineralnim vodama koje dobija iz 7 vrela. Svakako, ponuda se ne ograničava samo na sportove na vodi i luksuzu, već se proširuje zahvaljujući jedinstvenom arheološkom nalazištu, replikom rimskih akvadukta, delfinarijumu, kao i džamiji u samom srcu grada koja je i njegov glavni simbol. Iako je počeo da se eksponira kao centar luksuza i golfa, Belek spada u jedne od idealnih destinacija za odmor.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se na oko 40km od aerodroma u Antaliji i oko 8km od Beleka.

Opšti podaci
Hotel zauzima površinu od oko 7.000m2, čini ga petospratna zgrada i Anex deo, u ponudi ima 230 smeštajnih jedinica. Otvoren je 2012. a poslednji put renoviran 2020. godine. Gostima je na raspolaganju nekoliko bazena, barova i restorana kao i dečiji restoran (Toucan Buffet).

Za decu tu su bazen, igralište, mini disko, Toucan Baby (0-3 godine), Toucan Kids (4-7 godina) i Toucan Teenager (8-12 godina).

Plaža
Hotel ima svoju peščanu plažu, sa delom samo za odrasle 16+. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna.

Smeštaj
Sve sobe imaju klimu, TV, telefon, Wi-Fi internet, sef, fen za kosu, mini bar (dnevno se dopunjava vodom), ketler.

Garden without balcony (Anex zgrada) sobe imaju površinu oko 22-24m2

Standard sobe (Glavna zgrada) imaju površinu oko, 28-30m2 dok bunkbed sobe imaju površinu 30-33m2.

Family suite (Glavna zgrada) imaju površinu oko 41m2  i sastoje se od dve spavaće sobe.


Hrana i piće
Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu “Sunny”). U koncept su uključena i domaća alkoholna i bezalkoholna pića kao i sladoled u određeno doba dana. 

Gosti hotela mogu jednom u toku boravka uz predhodnu rezervaciju i bez doplate da koriste A La Carte restorane: See You (riblji), Trattoria (italijanski) i Ethno ( tradicionalni turski restoran).

Sport i zabava
Hotel ima bazen za odrasle, bazen za decu i za bebe, Aqua park sa 3 tobogana, zatvoreni bazen za odrasle i decu, fitness centar, tenis, animacije, uživo muzika, stoni tenis, aerobic, joga, pilates, košarka, odbojka na plaži.
Plaća se: sportovi na vodi, bilijar, časovi golfa, časovi tenisa i osvetljenje teniskih terena.
Spa & wellness
Tursko kupatilo, sauna. 
Plaća se: tretmani za negu lica i tela, pilinzi, masaže.
Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas