GALERI RESORT HOTEL

Alanja, Turska

Opis destinacije

Na oko 120 km od Antalije, nalazi se Alanja – gradić ograničen planinom Taurus na severu i Mediteranom na jugu. Locirana na južnim obalama antalijske provincije, poznata po gajenju citrusnog voća, tipična je destinacija ’sunca, peska i mora’ . Ostaci drevne istorije iz perioda bronze i Rimskog carstva, zajedno sa spomenicima poput Crvene kule, čine Alanju jednim od najbolje očuvanih seldžučkih gradova danas. U kombinaciji sa modernim dobom, centar grada uveče podseća na ’Vegas pokraj mora’ . Koliko su se posvetili turizmu i zadovoljenju turističkih potreba, govori podatak da se u Alanji nalazi jedan od najvećih vodenih parkova u Turskoj. Takođe se može pohvaliti velikim brojem peščnih plaža obeleženih plavom zastavicom, na njenim južnim stranama.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Alanja, Okurcalar, 35km od centra Alanje, 35km od Sidea, 90km od centra Antalije, 90km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci
Hotel je izgrađen 1996.godine, a renoviran 2021. Prostire se na 10.000 m² i ima 287 soba (standardnih sa bočnim pogledom na more, deluxe, junior i family apartmana kao i porodičnih soba sa krevetima na sprat). Hotel ima glavni restoran, 3 à la carte restorana ( otomanski, riblji i italijanski), 5 barova ( Restaurant, Lobby, American, Snack i Disco bar), doskoteku i poslastičarnicu.

Plaža
Hotel ima svoju 100m dugu peščano-šljunkovitu plažu sa dokom. Suncobrani, ležaljke i peškiri na plaži su uključeni u cenu.

Smeštaj
Sve sobe imaju split klimu, mini bar ( dnevno se dopunjuje vodom i bezalkoholnim pićima), SAT TV sa muzičkim kanalima, telefon, kupatilo sa tušem ili kadom, fen, tepih ili laminat na podu, Wi-Fi i balkon. Standardne sobe su veličine 22m², deluxe sobe 24m²,dok su family suite veličine 40m² i sastoje se iz dve sobe.                                                   

Plaća se: sef i room service.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive – samoposluživanje, izbor više jela u glavnom restoranu, doručak,kasni doručak, ručak,večera,užine,sladoled,lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: sveže ceđeni sokovi, uvozna i premium pića i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Lekar, frizerski salon, servis za pranje i peglanje veša, fotograf, tržni centar, telefon, fax i fotokopiranje.

Sport i zabava
Aqua park sa 3 tobogana, otvoreni i zatvoreni bazen, dečiji bazen, fitness centar, aerobik, stoni tenis, pikado, boćanje, dnevne i večernje animacije i programi, Wi-Fi u sobama i lobiju.     

Plaća se: teniski teren ( oprema i osvetljenje), bilijar i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo. 

Plaća se: tretmani nege lica i tela, piling i masaže.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas