Kassandra Palace

Kriopigi, Kasandra

Opis destinacije

Kasandra je najzapadniji deo poluostrva Halkidikija koje se nalazi u centralnom delu Grčke. Kasandra je takozvani "prvi prst" Halkidikija. Ona je najpopularnija i najnaseljenija regija na poluostrvu Halkidiki. Bogata je vegetacijom, pre svega borovim šumama, ima prekrasne plaže i gostoljubive meštane. More je izuzetno čisto, a klima topla, plaže su izuzetno uređene, pa ne čudi što većina njih svake godine bude nagrađena "Plavom zastavicom"

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Hotel se nalazi na samoj obali mora. Smešten je na površini od oko 7 hektara, okružen borovima i vrtovima maslina. U porodičnom je vlasništvu i renoviran 2012.godine. Udaljen je 1,5 km od gradića Kriopigi, i 80km od aerodroma Solunu.

Plaža:
Poseduje sopstvenu peščanu plažu koja ima Plavu zastavu. Ležaljke i suncobrani se dodatno plaćaju u slučaju polupansionske usluge, dok gosti koji imaju Ultra All Inclusive uslugu koriste iste bez doplate. Postoji mogućnost iznajmljivanja peškira za plažu.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, glavni restoran, taverna Ammos, Lounge bar, bar na plaži, lift, sef, mini market, prodavnica suvenira, internet (na javnim mestima u hotelu), TV sala, kongresna sala (kapacitet 350 osoba), dečiji klub, igralište za decu, košarka, stoni tenis, bilijar (uz doplatu), animacioni program, room service, usluge pranja veša, spoljašnji bazen,unutrašnji bazen, sauna (uz doplatu), hammam (uz doplatu),salon lepote, frizer, fitness studio, SPA centar, parking(besplatno).

Sobe:
Hotel raspolaže sa ukupno 300 smeštajnih jedinica. Sve sobe sadrže kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, telefon, TV sa plazma ekranom, mini bar,sef, balkon.
Standardne sobe su smeštene u Anex delu hotela (dodatna zgrada). Nisu renovirane i namenjene su za smeštaj 2-3 osobe (dva standardna i jedan pomoćni ležaj).
Deluxe sobe su renovirane i nalaze se u Glavnoj zgradi hotela. Površine oko 22m², pri čemu mogu imati pogled na baštu ili pogled na more. Namenjene su za smeštaj 2 do 3 osobe (dva standardna i jedan dodatni ležaj).
Executive sobe su renovirane i nalaze se u Glavnoj zgradi hotela. Površine oko 26 m² i imaju pogled na baštu. Namenjene su za smeštaj2 do 4 osobe(dva standardna i dva dodatna ležaja ili sofa na razvlačenje).
Standard Family Suite nisu renovirane i nalaze se u odvojenim zgradama u hotelskom kompleksu. Sastoje se iz dnevne sobe (sa dve sofe) i spavaće sobe. Namenjene za smeštaj 2 do 4 osobe.
Deluxe Family Suite su renovirane i nalaze se u odvojenim zgradama u hotelskom kompleksu. Površine oko 50 m² i imaju pogled na baštu. Sastoje se iz dnevne sobe sa dve sofe i čajnom kuhinjom, odvojene spavaće sobe i kupatila. Namenjene za smeštaj2 do 5 osoba, pri čemu je peta osoba na upit uz dopatu.

Usluga:
Usluga u hotelu je polupansion ili Ultra All Inclusive, Obroci su na bazi švedskog stola, samoposluživanje.

Kontakt: www.kassandra-palace.com

Napomena:
Veoma lep porodičan hotel na samoj plaži, okružen raskošnim vrtovima maslina. Osoblje gostima nudi veliko gostoprimstvo i visok nivo usluge. U hotelu postoji šatl bus koji vozi do centra Kriopigija.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas