Grand Hotel Ontur Cesme

Češme, Turska

Opis destinacije

Češme - se nalaze na zapadu Turske, u blizini Izmira, na obali Egejskog mora, nasuprot grčkog ostrva Hios. More je čisto i prozračno. Idealno je ne samo za kupanje već i za ronjenje. Jaka vazdušna strujanja u blizini grada privlači ljubitelje jedrenja. Češme su poznate i po izuzetno lepim plažama. Dugačka gradska ne spade u najlepše ali je idealna za one koji borave u centru grada kao i za porodice sa decom zbog postepenog ulaska u vodu. Ukoliko neko poželi surfovanje, svakako bi trebalo da poseti plažu Pirlaka jer tamo postoje svi uslovi za bavljenje ovim sportom. Nalazi se na zapadu grada i dugačka je oko 750 metara. Prekrivena je svetlim peskom zarad čega postaje jasno što u prevodu njeno ime glasi dijamant. I plaža Altinkum se nalazi u blizini i smatra se za jednu od najlepših u oblasti. Njeno ime u pevodi glasi – zlatna.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel je udaljen od aerodroma u Izmiru 83 km, 4 km od Češmea i na 150 m od sopstvene plaže. Izgrađen je 2000. godine, poslednji put je renoviran 2018. godine i zauzima površinu od 35.000 m2.

Plaža:
Nalazi na 150 m od peščano-šljunkovite plaže, na kojoj su suncobrani, ležaljke, madraci besplatni za goste hotela. Bar na plaži (uz doplatu).

Sobe:
Hotel se sa stoji it glavne osmospratne zgrade koja raspolaže sa 154 standard room (od kojih su 26 connection room i promo rooma , max 3 osobe, 28 m2), 4 dvosobna suite ( dve sobe povezane vratima, max 4 osobe, 40 m2). U svakoj sobi postoji besplatan internet (wi-fi), centralni klima uređaj, telefon, fen, TV, sef (besplatno), balkon (nemaju sve sobe), mini-bar (besplatno boca vode dnevno).
 
Hotelski sadržaj:
Hotel ima glavni i a’la carte restoran (turski – doplata uz rezervaciju), spa centar, otvoren bazen, zatvoren bazen, dečiji bazen, vodeni tobogan, dečiji klub (4-12 godina), 4 konferencijske sale, 4 bara, besplatan wi-fi u lobiju, igralište ze decu, animacija, tursko kupatilo, sauna, teniski teren, parna soba, stoni tenis, teretane, aerobik. Plaća se: Inzajmljivanje teniskih reketa i lopti, pikado, bilijar.
 
Način služenja obroka:
Švedski sto
 
Kontakt:
Tel: + 90 (232) 714 00 11

www.onturhotels.com
1. dan BEOGRAD – IZMIR
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a minimum dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan let za Izmir – redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU820 (oko 01h 40 min). Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Po sletanju, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Organizovan grupni transfer do izabranog smeštajnog objekta. Smeštaj u izabrani hotel. Noćenje.

2. do 7. dan IZMIR
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8. Dan IZMIR - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let za Beograd redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU821. Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas