Grecotel Caramel Boutique

Adelianos Kampos, Krit

Opis destinacije

Krit je prestižna turistička destinacija, ostrvo koje se ponosi leptom Herakliona, magijom Hanje, renesansonom pričom Retimna, mirom zaliva Mirabelo gde je svoje mesto pronašao čarobni Agios Nikolaos. Krit je najjužnije, najsunčanije i najveće grčko ostrvo. Zbog izuzetno duge letnje sezone i veoma pogodne klime, kupališna sezona traje do kraja Oktobra meseca. Ovo ostrvo nestvarne lepote, bogate zaostavštine, zanimljivih ljudi i odlične kuhinje predstavlja fascinantan spoj, te ne čudi činjenica da mu se vraćaju mnogi koji ga jednom posete. Ponuda za odmor na ovom ostrvu jednako je bogata kao i sam Krit, koji se ponosi lepotom glavnog grada Herakliona, nesvakidašnjom arhitekturom Hanje, renesansnim obeležjima gradića Retimno i mirom zaliva Mirabelo čiji je ukras Agios Nikolaos... Ne zaboravite da su na Kritu uživali i grčki bogovi. Sledite njihovu mudrost. Obale Egeja čekaju na Vas. Ukras Krita jesu njegove atraktivne peščane plaže tirkiznog mora, kao naprimer Elafonisi, Balos, Falasarna, Vai, Vulisma i mnoge druge…

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Ovaj luksuzni hotelski rizort okružen zelenilom se nalazi u mestu Adelianos Kampos, 6 km od Retimna. Od aerodroma Heraklion udaljen je 72 km.

Plaža:
Hotel je smešten na prelepoj peščanoj plaži. Gosti uživaju u čistom moru i pesku karamel boje. Ležaljke i suncobrani su besplatni, kao i peškiri za plažu i bazen.

Hotelski sadržaj:
24h recepcija, 2 restorana (Caramel i Gourmet), lobi bar, veliki bazen sa barom, dnevne i večernje animacije,  teretana, joga, pilates, wellness i spa centar, dečiji klub, stoni tenis, aqua-aerobik, Wi-Fi besplatno u svim prostorijama hotela, parking.

Sobe:
Ukupno raspolaže sa 71 smeštajnom jedinicom. Bungalov pogled more (28m2), junior suite open plan private garden (40m2), family  suite u glavnoj zgradi (50m2). Glavnu zgradu i bungalove na plaži povezuju brojne staze i zelene površine. Sve sobe su po svojoj osnovnoj strukturi dvokrevetne, dok ostali ležajevi mogu biti pomoćni. Bungalov pogled more prima maksimalno dvoje odraslih i bebu, sadrži francuski ili dva singl ležaja, junior suite open plan private garden prima maksimalno dvoje odraslih, dete i bebu, sadrži francuski ili dva singl ležaja, kao i dodatni ležaj za treću  osobu koji može biti pomoćni, dok family  suite u glavnoj zgradi prima maksimalno dvoje odraslih, dvoje dece i bebu, sastoji se od francuskog ili dva singl ležaja, kao i dodatni ležajevi za treću ili četrvtu osobu, koji mogu biti pomoćni. Sve sobe sadrže: kupatilo, klima uređaj (besplatno), telefon, Sat TV, sef (besplatno), ketler, set za čaj/kafu, mini bar, fen, Wi-Fi (besplatno), balkon ili terasu. Bebi krevetac je dostupan besplatno.

Usluga:
Noćenje sa doručkom ili polupansion (doručak i večera), na bazi švedskog stola-samoposluživanje. Postoji mogućnost zamene večere za ručak (švedski sto) ili opcija ručka u a la carte restoranu uz kredit 20 eur).

Kontakt: https://caramel.grecotel.com/

Napomena:
Hotel koji odiše luksuzom. Svaki detalj je ovde pažljivo osmišljen kako bi gosti u potpunosti uživali.
1. dan BEOGRAD – KRIT
Čekiranje putnika na aerodromu Nikola Tesla dva sata i 30 minuta ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Predviđeno vreme leta iz Beograda čiji datumi polaska su ponedeljkom je u 14:05h, sredom i petkom u 11:55h, a nedeljom u 13:25h po lokalnom vremenu. Direktan let za Krit – aerodrom Heraklion, redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU550 (oko 110 minuta). Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Po sletanju, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Organizovan grupni transfer do izabranog smeštajnog objekta. Smeštaj u studio/apartman ili izabrani hotel. Noćenje.

2. do 7./9./10./11. dan KRIT
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8./10./11./12. dan KRIT - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma Heraklion. Direktan let za Beograd redovnom linijom avio kompanije Air Serbia, broj leta JU551. Predviđeno vreme leta iz Herakliona čiji datumi polaska su ponedeljkom je u 17:45h, sredom i petkom u 15:35h, a nedeljom u 17:05h po lokalnom vremenu. Na letu putnicima će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas