Hotel Anais Collection

Kato Daratso, Krit

Opis destinacije

Krit je najveće Grčko ostrvo, koje svoju raznovrsnu ponudu nudi onima koji odluče da svoje letovanje provedu na ovom uzbudljivom mestu. Specifično po svom geografskom položaju i jedinstvenoj topografiji, Krit ima četiri regije - Hanju, Retimno, Heraklion i Lasiti. Svaka od ovih regija nudi mnoštvo različitih sadržaja za jedan ispunjen odmor.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Smešten u predrgađu grada Hanje, Chrissi Akti, na severozapadnom delu ostrva Krit. Anais Collection Hotels & Suites je šarmantan kompleks koji se nalazi na samo 300 m od jedne od najlepših peščanih plaža na ostrvu. Odlična lokacija hotela Anais collection velika je prednost. U blizini se nalaze brojne prodavnice i taverne. Predivni grad Hanja veoma lako je dostupan i udaljen je samo 3 km od hotela. Moguće je doći javnim gradskim prevozom ili kraćom vožnjom automobilom. Idealan je za parove i porodice za opuštajući odmor.

Nedavno renoviran 2019. godine, sastoji se od 3 susedne zgrade, sa ukupno 77 soba.
Aerodrom je udaljen oko 17 km.

Hotelska ponuda:
recepcija, restoran, bar, bazen, dečiji bazen, besplatni wi-fi u javnim prostorijama.

Studiji i apartmani:
veličine oko 25 m2 studiji i oko 35 m2 apartmani, klima uređaj, SAT TV, sef (uz doplatu na licu mesta), mini kuhinja, ketler, wi-fi internet, kupatilo, fen, balkon ili terasa.

Ishrana:
najam.
mogućnost doplate za doručak (samoposluživanje, izbor više jela)
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas