Grupotel Maritimo

Alkudija, Majorka

Opis destinacije

Majorka (Palma de Mallorca) je „kraljica evropskog turizma“, stecište ljubitelja sunca, mora i dobrog provoda. Majorka je najveće ostrvo u Španiji, deo je arhipelaga Balearskih ostrva i danas predstavlja jednu od omiljenih destinacija za letovanje na Mediteranu.Zbog svog idealnog položaja u zapadnom Mediteranu, strateški važnog, vekovima je Majorka bila na meti raznih osvajača, čiji se uticaji i danas mogu videti. Skrivene lagune, duge peščane plaže, borove šume, palme, brojni hoteli i savršena klima čine je idealnom destinacijom za letovanje u Španiji, a ponuda hotela je veoma raznovrsna. Putovanje avionom iz Beograda do Majorke traje oko dva i po sata. Glavni grad ostrva je Palma, sa kojom su brojna letovališta povezana autobuskim linijama. Ne propustite da prošetate ulicama i trgovima ovog lepog mediteranskog grada, tokom letovanja na Majorci.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Izuzetno moderan hotel, deo poznatog Grupotel lanca, nalazi se na 4 km od luke Alkudija, na severu Majorke. Odlična lokacija ovog hotela pruža mogućnost uživanja u mirnom odmoru i prelepoj plaži. Ispred hotela se nalazi stanica gradskog prevoza. Hotel je udaljen je 66 km od aerodroma.

Plaža:
Hotel je udaljen svega 150 m od jedne od najlepših peščanih plaža ostrva, Plaja de Muro (prelazi se ulica). Ležaljke i suncobrani na plaži su uz doplatu.

Hotelski sadržaj:
Hotel sadrži recepciju 24/07, restoran, otvoreni bazen, dečiji bazen, ležaljke i suncobrani pored bazena, peškiri za bazen (uz depozit), spa centar, zatvoreni bazen, solarijum, internet kutak, sala za sastanke, teretanu, internet konekcija, večernji muzički program, medicinska usluga (uz doplatu), usluga pranja veša (uz doplatu), usluga iznajmljivanja bicikala i automobila.

Sobe:
Moderno opremljene sobe, veličine su 25 m2. Svaka soba poseduje: Kupatilo sa tuš kabinom, fen, klima uređaj, mini bar (uz doplatu), balkon ili terasu, SAT TV. U našoj ponudi je standardna soba i standardna soba sa delimičnim pogledom na more.  Sobe su po strukturi dvokrevetne (poseduju francuski ležaj ili 2 odvojena kreveta) dok su svi ostali ležajevi u sobi pomoćni (za dete do 12). Jednokrevetna soba je isključivo za 1 osobu, 1 standardni ležaj.

Usluga:
Noćenje sa doručkom (švedski sto – samposluživanje) ili polupansion (doručak i večera na bazi švedskog stola – samoposluživanje).

Kontakt: https://grupotel.com/en/hotels/Mallorca/puerto-alcudia/maritimo
1. dan BEOGRAD – MAJORKA
Čekiranje putnika na aerodromu Nikola Tesla dva sata i trideset minuta ranije u odnosu na vreme poletanja. Predviđeno poletanje aviona: utorkom u 05:45h, petkom u 04:10h (let JU596) i četvrtkom u 17:20h (let JU594) po lokalnom vremenu. Direktan let redovnom linijom Air Srbije za Majorku - aerodrom Palma de Majorka. Na letu će biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do izabranog smeštajnog objekta. Smeštaj u izabrani hotel. Noćenje.

2. do 7./10./11. dan - MAJORKA
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

8./11./12. dan MAJORKA – BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let za Beograd redovnom linijom avio kompanije Air Serbia. Predviđeno vreme leta sa Majorke utorkom u 09:05h, petkom u 07:25h (let JU597), i četvrtkom u 20:35h (let JU595) po lokalnom vremenu. Na letu će putnicima biti posluženo osveženje u vidu vode i grickalica. Kraj programa. 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas