Hellenia Yachting Hotel

Giardini Naxos, Sicilija

Opis destinacije

Letovalište u podnožju Taormine, prve grčke kolonije osnovane u VIII veku pre nove ere, danas je sastajalište tu¬rista iz cele Evrope i sveta. Iako je odavno preraslo okvire tipičnog ribarskog sela, u Đardini Naksosu se još oseća duh tradicije i lokalni šarm. Glavna ulica ovog popularnog letovališta, koja se prostire uz dugački zaliv, ukrašena je radnjama, suvenirnicama, barovima i restoranima koji mame turiste da isprobaju neodoljive specijalitete sicilijanske kuhinje. Ovo letovalište je preporuka za sve koje žele mirniji odmor i uzivanje u prelepim večerima uz more.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji, u mirnom delu Đardini Naksosa, u turističkoj zoni Rekanati, na samoj peščanoj plaži. Udaljen je 40 kilometara od aerodroma u Kataniji, 5 kilometara od Taormine i 15 minuta šetnje od centra.

Plaža:
Hotel poseduje svoju privatnu plažu. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni za sve naše goste.

Hotelski sadržaj:
Recepcija, restoran, bar, piano bar, bazen sa panoramskom terasom, bašta, teretana, sobe za osobe sa posebnim potrebama, lift, parking, internet, prostorija za odlaganje prtljaga, sef, menjačnica, usluga pranja i peglanja veša, room service, dečije stolice u restoranu, vodeni sportovi, sale za sastanke, TV soba. Welnes centar je besplatan.

Sobe:
Hotel raspolaže sa ukupno 112 soba uređenih u elegantnom stilu. U našoj ponudi su: standard sobe sa prozorom i Superior sobe sa balkonom. Sve sobe poseduju: kupatilo, fen, klima uređaj, SAT TV, mini bar, telefon, sef. Sobe sa pogledom na more se mogu dobiti na upit uz doplatu.

Usluga:
Usluga u hotelu je na bazi polupansiona. Doručak se služi po principu samoposluživanja a večera je na bazi set menija (izbor 3 jela ).

- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas