Unahotel Capotaormina

Taormina, Sicilija

Opis destinacije

Sicilija je najveće ostrvo u Mediteranu čije obale zapljuskuju vode Jonskog,Tirenskog i Sredozemnog mora. Raznolika i apsolutno očaravajuća priroda, prelepe plaže, brda pokrivena nasadima vinove loze, bogatstvo zelenila i fascinatna Etna, najveći aktivni vulkan u Evropi, samo su neki od razloga zašto treba posetiti i doživeti Siciliju. Bogatu kulturnu baštinu ostrva kreirali su mnogi narodi. Poseta ostrvu nudi i mogućnost da upoznate Pjacu Armerina sa čuvenim rimskim mozaicima, Agriđento sa dolinom grčkih hramova, barokni grad Raguzu, renesansnu Sirakuzu i nadasve šarmantnu Taorminu. Dodatak na uživanje su kulinarski specijaliteti I gostoprimstvo Sicilijanaca...Na Siciliji ćete zaista imati osećaj kao da ste ušli u vremeplov i otplovili daleko od sadašnjice, ako samo malo dublje “zaronite” u unutrašnjost ostrva i posetite neka od sicilijanskih seoca. Ovde ćete osetiti onu pravu Siciliju, specifičnu atmosferu i način života po čemu su sicilijanci nadaleko poznati.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: 
Hotel je smešten na vrhu stene, ispod Taormine, odakle se pruža prelep pogled na Đardini Naxos. Jedan od dragulja Taormine, okružen borovom šumom sa pogledom na zaliv Naksos. Idealan izbor za sve koji žele luksuzan odmor.

Plaža: 
Do privatne plaže hotela se stiže liftom. Plaža je manja, privatna, samo za goste hotela. Dve ležaljke I suncobran (po sobi) besplatne su za goste hotela.

Hotelski sadržaj:
Hotel poseduje recepciju koja radi 24h, hotel poseduje 3 restorana u kojima se služe jela internacionalne, sicilijanske i mediteranske kuhinje, jacuzzi, solarijum, wi-fi, prodavnice, room service, teniski teren, bazen sa morskom vodom, spa centar, teretanu, parking.

Sobe:
Hotel poseduje 190 soba. Sve sobe su standardne sa pogledom na vrt a superior sobe imaju pogled na more. Svaka soba poseduje poseduje kupatilo (tuš/WC), fen, TV, telefon, mini bar, klima uređaj, besplatan internet, balkon.

Usluga: 
Noćenje sa doručkom (švedski sto – samoposluživanje).

Kontakt: www.capotaorminahotel.com
1.dan BEOGRAD – SICILIJA (PALERMO) Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“kod šaltera Big Blue, minimum dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme leta. Direktan let za Palermo redovnom linijom kompanije Air Serbia u trajanju od dva sata. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. - 10. dan SICILIJA (PALERMO) Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, s obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11/12. dan SICILIJA (PALERMO)- BEOGRAD Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan let za Beograd redovnom linijom kompanije Air Serbia u trajanju od dva sata. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas