Hotel Budva

Budva, Crna Gora

Opis destinacije

Uličice i trgovi Starog budvanskog grada pamte ljudske stope više od 2000 godina unazad. Kameni reljefi u dosluhu sa legendama čuvaju priče o drevnoj romansi, o ljubavi jačoj od života i od smrti. Na ovom malom kamenitom poluostrvu ukrstile su se mnoge kulture i svaka je ostavila svoj zapis kao svoj trag. Danas je to grad teatar, turistički centar, festivalski grad, mondensko letovalište i prestižna tačka na turističkoj karti Evrope. Usponi velikih mediteranskih kultura obeležili su duh ovog grada, koji se oseća i danas, kada je Budva izrasla u jedinstveni turistički biser ovog dela Jadrana. Kao turistička destinacija ovaj grad je poznat od davno – prvi turisti ovde su stigli još 1923. godine, a danas Budvu često nazivaju i „metropolom turizma“ jer je najposećenija destinacija u Crnoj Gori i jedna od najposećenijih na Jadranu. Ono što privlači ljude i dovodi ih u Budvu je pre svega prelepa priroda darivana ovom kraju, a darivala je neponovljivu lepotu sunca, mora i nisku bisernih plaža u podnožju gorostasnih planina. Velika vrednost Budve je i njeno kulturno i istorijsko nasleđe: brojni spomenici, iskopine, tvrdave, manastiri, crkve …

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel Budva smešten je na samom šetalištu kraj mora u centru Budve, na svega nekoliko koraka od peščane Slovenske plaže i marine. Do Starog grada u Budvi može se brzo stići pešice. U blizini hotela nalaze se tržni centar, raznovrsni barovi na plaži i noćni klubovi.

Hotelski sadržaji
Poseduje restoran, bar, welnes centar i otvoreni bazen sa ležaljkama i suncobranima. Bežični internet je obezbeđen u celom hotelu. U hotelskom restoranu služe se raznovrsna jela lokalne i internacionalne kuhinje. U osvežavajućim pićima i koktelima gosti mogu uživati na prostranoj terasi ili pored bazena. Besplatan parking je na raspolaganju u okviru objekta.

Smeštaj
Sve sobe nude TV sa kablovskim kanalima, centralnu klimatizaciju i direktnu telefonsku liniju. Kupatila su opremljena tuš kabinom i fenom za kosu. Sobe takođe sadrže sef i mini-bar.

Usluga
Noćenje/ doručak, švedski sto. Uslugu polupansion gosti mogu koristiti uz doplatu

Plaža
Gosti hotela mogu koristiti Slovensku Plažu koja je u neposrednoj blizini hotela ili plažu Mogren koja je udaljena oko 200 m. Plažni mobilijar se dodatno plaća.
Prvi dan Putovanje sopstvenim prevozom. Dolazak u hotel. Ulazak u sobe/ apartmane posle 14.00 sati. Smeštaj i prva usluga prema uplaćenoj rezervaciji.
Noćenje.

Drugi dan - predposlednji dan Boravak na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme.Noćenje.

Poslednji dan Napuštanje soba/apartmana do 10.00 sati. Povratak sopstvenim prevozom
Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu za efektivu poslovne banke na dan uplate. 

Plaćanje se može vršiti u gotovini, Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana
pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno (Rani booking, akcije...).

Platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa Electron, Maestro)

PLAĆANJE ČEKOVIMA GRADJANA
Akontacija 40% , ostatak - odloženo plaćanje čekovima građana , u tri jednake mesečne rate, bez kamate.

OLY

Organizator putovanja je turistička agencija Olympic Travel, broj licence OTP 20/2021 kategorija licence A15. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Olympic Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas