Hotel Grecian Castle

Hios, Grčka

Opis destinacije

Hios je peto po veličini ostrvo u Grčkoj, nalazi se u severo-istočnom delu Egejskog mora, svega 7 km udaljeno od obale Turske i grada Češme. Najveći i glavni grad na ostrvu Hios, odnosno Hora, je administrativni centar u kome živi više od polovine ostrvske populacije. U gradu se nalazi luka, brodskim linijama ostrvo je povezano sa Solunom, Atinom, obližnjim ostvima Lezbos i Samos i susednim Izmirom u Turskoj. Aerodrom je udaljen svega 3 km od glavnog grada, a ostrvo je sa nekoliko dnevnih letova povezano sa Atinom. Ovde ćete pronaći egzotične plaže, bilo urbane ili skrivene i pomalo divlje, beli najfiniji pesak na plaži u Karfasu ili jedinstvene crne oblutke na plaži Mavra Volia, ili bele oblutke i kristalno čisto smaragdno more na plaži Agia Fotini. Ukratko, za svakoga ponešto.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Grecian Castle nalazi se prekoputa Bella Vista peščano-šljunkovite plaže (prelazi se ulica). Og glavnog i istoimenog grada, Hios, udaljen je 800 m, a od aerodroma 2 km. Hotel ima ukupno 65 soba.
 
Hotelska ponuda:
recepcija, lobby, restoran a la carte, bar, snek bar, bazen sa ležaljkama i suncobranima, peškiri za bazen.
 
Sobe:
klima uređaj, SAT TV, telefon, sef (uz doplatu), mini bar, kupatilo, fen, balkon ili terasa. 
 
Ishrana:
doručak (samoposluživanje, izbor više jela).

www.greciancastle.gr/en/
-Prilikom rezervacije uplaćuje se ceo dinarski deo aranžmana i 40% deviznog dela aranžmana (odnosi se na aranžmane za Grčku, Bugarsku leto i zima, evropske gradove autobusom...). Ostatak deviznog dela aranžmana se uplaćuje najkasnije 20 dana pre početka korišćenja usluga. Troškovi prevoza i međunarodno zdravstveno osiguranje se u celosti uplaćuju 20 dana pre početka korišćenja aranžmana.

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas