Ramada Plaza Thraki ex Thraki Palace Hotel

Aleksandropolis,

Opis destinacije

Aleksandropolis je grad od pedesetak hiljada stanovnika na severoistoku Grčke. Prestonica je regionalne jedinice Evros u oblasti Istočne Makedonije i Trakije. Važna je luka i komercijalni centar ovog dela zemlje. Aleksandrupolis povezuje Istok sa Zapadom, Evropu sa Azijom... Ovaj lepi priobalni grad, čiji je zaštitni znak veliki svetionik, nalazi se oko 14,5 km zapadno od delte reke Evros , 40 km od granice sa Turskom, 320 km od Soluna sa kojim je povezan novoizgrađenim autoputem Egnatia, a 750 km je udaljen od Atine. Oko grada, uz obalu je mnoštvo malih ribarskih sela poput naselja Makri i Dikella... Blizina reke Evros, kao i brdovito zaledje čini da čak i u letnjim mesecima klima bude prijatna (prosečne gornje temperature u julu i avgustu oko 30 stepeni), a blizina mora i lepe peščane plaže u okolini grada, umnogome čine da odmor u Aleksandropolisu prođe ugodno...

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Ovo je jedan od malobrojnih hotela sa 5* u oblasti Aleksandropolisa. Nalazi se na morskoj obali, udaljen samo 4 km od centra grada.

Plaža: 
Smešten na privatnoj hotelskoj plaži. Prirodna pomeranja mora u određenim periodima godine mogu dovesti do potapanja privatne peščane plaže. Za ovakve slučajeve je hotel obezbedio izdignute peščane platforme za sunčanje, opremljene besplatnim ležaljkama i suncobranima, sa kojih se prilagođenim stepeništem spušta direktno u plitku vodu.

Hotelski sadržaj: 
U sklopu hotela se nalazi restoran sa prelepim pogledom na Egejsko more i ostrvo Samotraki. Gostima je na raspolaganju još i piano bar, bar na bazenu, privatan parking, dva spoljašnja bazena (od kojih je jedan dečji), igralište za decu, veliki konferencijski centar kao i mnogobrojni vidovi animacije za sve generacije. Ležaljke i suncobrani oko bazena i na plaži su besplatni za goste hotela. Ponos ovog hotela je izuzetno moderan THALASSO WELLNESS SPA centar sa 4 unutrašnja bazena ispunjena morskom i svežom vodom, kabinama za raznovrsne tretmane, fitnes centrom (koji je besplatan), salonom za negu lepote, kao i privatnim spa apartmanom koji gosti mogu zakupiti na određen broj sati.

Sobe: 
Svaka od 149 soba ovog hotela ima kupatilo, centralni klima uređaj, SAT TV, mini bar (uz doplatu), telefon, besplatnu internet konekciju, balkon, fen i 24 sata dostupan room service.

Superior sobe površine od 26-32 m², namenjene za smeštaj 2-4 osobe, sadrže francuski ili dva standard ležaja i pomoćni ležaj ili sofu. Mogu biti sa pogledom na more ili vrt.

Executive sobe su površine 32-38m2, namenjene za smeštaj do 5 osoba. Vrlo su prostrane i moderno dizajnirane.
Imaju direktan pogled na more.

Apartmani površine 70-80 m2 imaju sopstveno kupatilo sa đakuzi kadom. Namenjene su za smeštaj do 5 osoba. Imaju direktan pogled na more. 

Usluga:
Polupansion, doručak i večera se serviraju u glavnom restoranu, na bazi švedskog stola, samoposluživanje.
 
Kontakt: www.ramadaplazathraki.com
1. DAN
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za prijavu. Slobodno vreme. Noćenje.

2. - PRETPOSLEDNJI DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenja.

POSLEDNJI DAN
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Kraj programa.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju grupnog prevoza, promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koje utiču na kraći boravak, propisanu uslugu i servis.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas