Hotel Kadikale Resort

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Bodrum je elitno tursko letovalište smešteno na živopisnom poluostrvu, na granici Sredozemnog i Egejskog mora izmedu Marmarisa i Kušadasija, a sam grad se nalazi na poluostrvu precnika 60 km. Bodrum je omiljeno Tursko letovalište, koje privlači pesnike, umetnike i turiste, ne samo iz Turske već i iz cele Evrope. U Bodrumu se nalazi i jedno od sedam svetskih čuda antičkog doba, grobnica kralja Mauzola, po kojoj je nastao nastao naziv, monumentalnih grobnica, mauzolej. Bodrum danas nosi reputaciju centra turske umetnosti, sa svojim mnogobrojnim galerijama i prijateljskom i pomalo boemskom atmosferom kojom grad odiše. Za ljubitelje noćnog života, tu je i plutajući disko Bodrum klub, veliki katamaran staklenog dna koji prima 2.000 ljudi, a oko 2 sata iza ponoći kreće na četvoročasovnu plovidbu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Kadikale resort je izgrađen 1989. godine kada je započeo svoj rad sa jedinstvenim, dinamičnim i profesionalnim timom iza sebe. Hotelski kompleks koji raspolaže sa 293 soba nalazi se u zalivu u neposrednoj blizini mora, naspram ostrva Kosa i Kalimnosa.
Hotel ime dobija po istorijskom zamku "Kadikale" koji se nalazi u neposrednoj  blizini hotelskog kompleksa. Ovaj stari zamak je jedan od najvažnijih spomenika na poluostrvu Bodrum.  Hotel se nalazi u prelepom prirodnom ambijentu i odlična je preporuka za miran odmor. 

Soba: 293   Zgrada: glavna zgrada i nekoliko dvospratnih/trospratnih objekata. Spratova: 2-3        Lift: Ne

LOCATION
Lokacija:
Hotel se nalazi oko 3km od mesta Turgutreis, oko 18km od centra Bodruma i oko 50km od aerodroma. Hotel je izgrađen 1989. godine i ima ukupno 238 standardnih soba, 20 Select soba, 19 porodičnih apartmana, 3 Suite apartmana, 5 Honeymoon soba i 8 kraljevskih apartmana. Sobe su smeštene u okviru glavne zgrade i dvospratnih/trospratnih zasebnih objekata.

Hotelska ponuda:
recepcija, glavni restoran, 2 a la carte restorana, 4 bara, snek bar, bazen, bazen za decu, mini klub, mini aqua park sa dva tobogana, Spa&wellness centar (tursko kupatilo, parno kupatilo, termalno kupatilo, sauna), konferencijska sala,  Wi-Fi internet u lobiju.

Sportske aktivnosti:
4 teniska terena, košarka, odbojka na plaži, mini fudbal, mini golf, stoni tenis, aerobik, gimnastika, step aerobik, fitnes centar, animacije.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
prodavnice, shattle bus, doktor, frizerski salon, sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, ronjenje, stortovi na vodi, masaže, terapije, tretmani lica, poslastičarnica, paviljoni.  

Plaža:
hotel ima svoju peščanu plažu, betonski dok i ponton. Suncobrani i ležaljke su besplatni za goste hotela.

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, telefon i sef (uz doplatu), mini bar, kupatilo, fen, balkon ili terasa.

Ishrana:
all inclusive - „sve uključeno“  (samoposluživanje - izbor više jela) prema hotelskim pravilima i terminima  - doručak, kasni doručak , ručak, večera, noćni obrok, užina (sendviči, kolači, sladoled, voće), uključena su lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, a la carte restorani (riblji i italijanski) koji su gostima dostupni jednom u toku boravka besplatno uz neophodnu rezervaciju unapred. 

- Rezervacija aranžmana se obezbeđuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od vrednosti aranžmana, a ostatak se plaća 15 dana pre polaska na putovanje

-  Uplatom na rate bez kamate - akontacija 40%, a ostatak:  čekovima do pet jednakih mesečnih rata (sa datumima 10. ili 20. u mesecu); čekovi moraju biti deponovani u agenciji najkasnije 10 dana od datuma rezervacije

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas