Hotel Maxx Royal Kermer

Kemer, Turska

Opis destinacije

Kemer se nalazi na zapadnoj obali Antalijskog zaliva, udaljen je 42 km od Antalije i okružen najlepšom prirodom u regionu. Ponosi se dugom plažom koja nosi oznaku „plava zastava“ za čistoću vode, marinom i bazarom sa mnogo prodavnica. Najveći broj ronilačkih centara u regionu nalazi se baš u ovom mestu. U blizini Kemera su ostaci likijskog grada Faselisa. Do 1980. godine mesto je bilo malo poznato, a danas je značajno za turski turizam. Kemer poseduje i marinu za 320 jahti. U neposrednoj blizini se nalaze razni mitološko - istorijski spomenici, gradovi Faselis, Olimpos kao i poznata stena na kojoj se odigrala legendarna bitka između Belerafona i Kimere. U Kemeru ima oko 10.000 stanovnika i poseduje obalu dugačku 52 km. U samom mestu se nlazi predivna šljunkovita plaža koja je dobila nagradu Evropske unise "Plava zastavu" za najčistije more i plažu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Maxx Royal Kemer se nalazi na sopstvenoj plaži koja je podeljena na dva dela, 400 metara šljunkovite plaže i oko 30 metara peščane plaže za decu u prelepom okruženju borove šume. Otvoren u julu 2014. godine prostire se na oko 160 000 m2. Hotel ima 291 sobu raspoređenih u glavnoj zgradi, bočnim blokovima i vilama.

Hotelska ponuda:
restoranska ulica gde se nalaze glavni restoran, a la carte restorani (turska i italijanska kuhunja, riblji restoran…), devet barova, poslastičarnice, spa i wellness centar (zatvoreni bazen, parno kupatilo, snežna soba, đakuzi, slana soba, tursko kupatilo), četiri bazena na otvorenom od kojih je jedan sa slanom vodom, akva park sa sedam tobogana, barom, bazenom sa đakuzijem, i dečijim bazenom, doktor, servis za pranje veša, prodavnice suvenira, diskoteka, besplatan Wi-Fi internet, igraonica, frizerski salon.

Ponuda za najmlađe:
bazeni za decu na otvorenom i zatvorenom, akvapark sa toboganima, igralište, Maxxi land recepcija za decu, klubovi za decu od 1 do 17 godina, dečiji meni, hrana za bebe u maxxibaru.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
a la carte restorani, perionica veša, večere na molu, pavoljoni na molu, rentiranje automobila, čajdžinica od 16.00-18.00 h (rezervacija), Golf club bar, nargile bar, room servis, kuglanje, bilijar, Nintendo, časovi ronjenja, časovi plivanja, sportovi na vodi, privatni trener za fitnes, časovi tenisa i iznajmljivanje profesionalne opreme, masaže, hamam, usluge čuvanja dece.

Ležaljke, peškiri i suncobrani na plaži su besplatni.

Sobe:
klima uređaj, LCD TV, telefon, Wi-Fi internet, sef, aparat za čaj i kafu, bade mantil i papuče, kupatilo, Bvlgari proizvodi za održavanje higijene, uvećavajuće ogledalo, fen, kabina za tuširanje, hidromasažna kada.

Ishrana:
Maxx inclusive „sve uključeno“ – prema hotelskim pravilima - doručak, ručak, snack, večera, noćni obrok, ceđeni sokovi od pomorandže i grejpfruta za vreme doručka, branč svake nedelje, poslastičarnica od 10.00-22.00 h, u Maxxi Lendu (za decu) sladoled, voće i kolači od 16.00-17.00 h, snekovi, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim terminima (samoposluživanje, izbor više jela).

https://www.maxxroyal.com/ 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas