Hotel One Resort El Mansour

Mahdia, Tunis

Opis destinacije

Tunis je država u Severnoj Africi sa istoimenim glavnim gradom. Granici se sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države je ogranicen Sredozemnim morem. Njen geografski položaj je jako povoljan, sa izlazom na Sredozemno more i sa ne tako velikom površinom pustinje. Tunis je vecinom planinska zemlja, sa ne baš raznovrsnom vegetacijom. Takođe, skoro da nema reka i jezera (ako se ne racunaju slana jezera-šotovi). Glavni grad Tunisa je Tunis, a ostali veci gredovi su Sfax, Kairouan, Monastir, Sousse, Jafa. Tunis ima oko 10 miliona stanovnika, oko 2 miliona živi u gradu Tunisu. Stanovništvo Tunisa cine oko 99% muslimana, ostalo su hrišcani. Kairouan je sveti grad za mnoge muslimane i mnogi muslimani suniti ga smatraju četvrtim najsvetijim gradom za Islam, posle Meke, Medine i Jerusalima i najsvetijim gradom Magreba.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Odličan hotel One Resort El Mansour, pripada lancu One hotela, izgrađen u andaluzijskom stilu, smešten na jednoj od najlepših peščanih plaža u turističkoj zoni Mahdije, na oko 4,5 km od centra grada. Od međunarodnog aerodroma u Monastiru, udaljen je oko 45 km, a od međunarodnog aerodroma Tunis Carthage oko 217 km. Glavni adut ovog hotela, uz 24-oro časovnog all inclusive-a je definitivno i prelepa peščana plaža i manji Aqua park.

Hotelska ponuda:
Recepcija, 5 restorana (internacionalna i lokalna kuhinja), 4 bara, otvoreni bazen na dva nivoa površine 1600 m2, otvoreni bazen za decu, zatvoreni bazen (greje se zimi), otvoreni bazen sa morskom vodom 100 m2 za koji se ulaz plaća u okviru talaso terapije, tobogani za odrasle i decu, 3 teniska terena, stoni tenis, badminton, teren za odbojku, košarku, odbojku na plaži, fudbal na plaži, pikado, frizbi, aerobik, aqua gym, step aerobik, orginizovani džoging, različite aktivnosti zabavnog karaktera kako za odrasle tako i za decu po uzrastima (3-7; 8-12; 13-17 godina), dečiji klub (od 4 do 12 godina) Wi-Fi internet na javnim površinama, Spa centar (hamam, hidro masaže, salon za lepotu, razni tretmani).
Ležaljke i suncobrani, oko bazena i na plaži, su besplatni za goste hotela, peškiri uz depozit.

Sobe:
Sobe su dvokrevetne (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj) ili dvokrevetne sa pomoćnim ležajem (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i pomoćni ležaj ili sofa) ili dvokrevetne sa dva pomoćna ležaja (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i dva pomoćna ležaja ili sofa) ili dvokrevetne sa tri pomoćna ležaja (dva odvojena ležaja ili bračni ležaj i tri pomoćna ležaja ili pomoćni ležaj i sofa ili sofa). Hotel raspolaže sa 307 soba, raspoređenih u kompleksu koji se satoji iz glavne zgrade i bungalova. Bungalovski deo je najbliže plaži, izdvojen, u mirnom delu. Sobe imaju: klima uređaj, telefon, SAT TV, mini frižider, sef (uz doplatu), kupatilo, fen, balkon ili terasa.
Standardna soba je veličine oko 26 m2, sa pogledom na baštu ili sa pogledom na more i prima maksimalno 3 osobe.
Porodična soba (sastoji se od 2 odvojene sobe, spavaće sobe sa bračnim krevetom ili 2 odvojena ležaja i drugom sobom sa sofom ili 2 pomoćna ležaja - odvojene kliznim vratima) je veličine oko 40 m2, sa pogledom na baštu ili sa pogledom na more i prima maksimalno 5 osoba.

Ishrana:
All inclusive, sve uključeno prema hotelskim pravilima - doručak, ručak, večera (samoposluživanje, izbor više jela), užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim terminima.

https://oneelmansour.tn/en/ 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas