Hotel Pelican Bay

Platis Gialos, Mikonos

Opis destinacije

Mikonos se nalazi u centralnom delu Egejskog mora i pripada ostrvskoj grupi Kiklade. Mikonos je istovremeno i glavni grad i nalazi se na zapadnom delu ostrva,gde se nalazi i luka.Vec u njoj se osecaju suprotnosti,koje inace karakterisu celo ostrvo.Sa jedne strane mir i tisina,a sa druge buka talasa koji udaraju o zidove kuca u Alevkantri,u delu koji se naziva mala Venecija. Arhitektura je tipicna za ostrva iz ove grupe sa belim kucicama sa vratima,prozorima u plavoj i crvenoj boji,a ulice su poplocane i uske.Jedno od najvaznijih obelezja grada su vetrenjaca koje stoje u nizu,okrenute moru,a sacuvano ih je 7 od 10.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Pelican Bay Art smešten je na 300 m udaljenosti od jedne od najpoznatijih plaža na Mikonosu, Platis Yialos, na 2 km od aerodroma i 4 km od centra grada.

Hotelska ponuda:
restoran (a la carte), snek bar, bar, bazen sa barom, peškiri za plažu/bazen, masaža i sauna (uz doplatu), fitnes centar, parking, šatl prevoz sa i do aerodroma (uz doplatu), wi-fi internet.

Sobe:
Klima uređaj, SAT TV, telefon, sef, mini bar, frižider, kupatilo, fen, balkon ili terasa, wi-fi internet.

Ishrana:
doručak (samoposluživanje, izbor više jela). Mogućnost doplate za polupansion.
- 40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja;

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas