Hotel Selectum Family Resort Belek (ex.Letoonia Golf Resort)

Belek, Turska

Opis destinacije

Belek je novo, moderno turističko naselje nalazi se na 30 min. od Antalije. Najkuksuzniji hoteli na dugim peščanim plažama, okruženim borovim šumama, eukaliptusima, i divno uredjenim baštama. Belek je jedinstveno prirodno okruženje za veliki broj ptica, a posebno je poznata sova, koja je ujedno i zaštitni simbol grada Beleka. Čuven po dobrim golf terenima u Nacionalnom golf parku. Na ovim terenima održavaju se mnogobrojna svetska takmičenja u golfu. U blizini Beleka nalaze se i antički gradovi Perge i Aspendos koji se u dnevnom izletu mogu posetiti. Takođe, u blizini Beleka su i vodopadi Manavgat.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Selectum Family Resort Belek (ex. Letoonia Golf Resort) 5* se nalazi oko 35 km od aerodroma i oko 45 km od centra Antalije, oko 3 km od Beleka, na samoj obali mora. Sagrađen je 1997. godine, a renoviran 2020. godine i zauzima površinu od 75.000 m². Hotelski kompleks zauzima površinu od 75.000m2 i sastoji se od glavne zgrade (šest spratova), bungalova (dva do tri sprata)  i aneks zgrade (garden house) i imaju ukupno 455 soba.

Hotelska ponuda:
recepcija, lobi, glavni restoran,  3 a’la carte restorana (riblji, italijanski i turski – jednom u toku boravka je besplatno uz obaveznu rezervaciju), barovi, dečiji bife, dijetalni bife, otvoreni i zatvoreni bazen, bazen za decu, aqua park (6 tobogana za decu i 5 za odrasle), spa centar, sauna, tursko kupatilo, đakuzi, teniski tereni, stoni tenis, aerobik, akvabik, joga, odbojka na plaži, pikado, bilijar, fitnes centar, besplatan Wi-Fi internet, dnevna i večernja animacija, muzika uživo, konferencijska sala.

Ponuda za najmlađe:
Za najmlađe goste tu su: bazen sa toboganima, igralište, mini klub (4-12 godina), tinejdz klub (13-17 godina), mini disko.

Plaža:
Hotel ima svoju peščano-šljunkovitu 500m dugu plažu nagrađenu plavom zastavicom. Upotreba suncobrana,ležaljki i peškira je besplatna, dok su paviljoni uz doplatu. Gostima je na raspolaganju i bar na plaži koji je takođe besplatan.

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
paviljoni na plaži, a la carte restorani, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sport na vodi, osvetljenje teniskih terena, prodavnice, frizer, usluga masaže, usluga nega lica i tela, usluga čuvanja dece, sobna usluga, telefon.

Smeštaj:
Hotelski kompleks čine glavna šestospratna zgrada, četvorospratna garden zgrada i 20 bungalova i imaju ukupno 455 soba.
Svaka soba ima:
centralni klima uređaj (glavna zgrada), individualni klima uređaj (bungalovi+garden deo), mini-bar, LCD SAT TV, telefon, bespaltan Wi-Fi, sef, fen, ketler, set za čaj i kafu, bade mantil i papuče, kupatilo, balkon/terasa.

Ishrana:
Ultra All Inclusive - ultra "sve uključeno" - samoposluživanje, izbor više jela prema hotelskim pravilima – doručak, kasni doručak, ručak, večera- Hotel ima nekoliko a la carte restorana (besplatno jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju). Gostima su na raspolaganju barovi  (Innovador Bar, Lobby Bar, S’Aqua Pool Bar, Sunset Beach Bar, Cosby Bar, Atrium Bar, Select Coffee Shop, Secret Garden Bar, Vital Vitamin Bar, S’Arena Bar i Disco Bar). U koncept su uključeni užine, voće, sendviči, gozleme, vafli, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. 

https://familyresortbelek.selectumhotels.com/ 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas