Side Royal Palace

Side, Turska

Opis destinacije

Side je turističko mesto poznato po dugim peščanim plažama, luksuznim hotelima i bogatom zelenilu. Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova, nalazi se na oko 75 km od aerodroma u Antaliji. U ovom gradiću možete pronaći brojne ostatke prošlosti, a jedna od posebnih atrakcija je upravo rimski amfiteatar koji je nekada mogao da primi do 20 000 gledalaca i koristio se za borbe gladijatora, a poznati su i vizantijska bazilika i hram Apolona i Atine. Regija koja se posebno izdvaja po svojoj prirodnoj lepoti jeste Sorgun, prepoznatljiva je po gustim borovim šumama i divnim peščanim plažama.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: 
Hotel se nalazi 65 km od aerodrom, 10 km od Manavgata, 7 km od centra Side. Sagrađen je 2016. godine i zauzima površinu od 7.000 m².

Plaža: 
Hotel poseduje sopstvenu peščanu plažu, udaljenu 260 m do koje možete stići šatl autobusom koji vozi na svakih pola sata, gde su bar na plaži, ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri besplatni za goste hotela.

Sobe: 
Hotelski kompleks čine glavna šestospratna zgrada sa ukupno 242 sobe, koje se dele na 167 standardne sobe (od toga su 2 za osobe sa posebnim potrebama, max 3 osobe, 28 m²), 9 standardnih soba sa izlazom na bazen (max 2 osobe, 28 m²) i 42 porodične sobe (max 3+1 osoba, 37 m²). Svaka soba ima: kupatilo, centralni klima uređaj, mini-bar (besplatno), set za čaj i ketler, TV, telefon, Wi-Fi (besplatno), sef (besplatno), fen, balkon.

Hotelski sadržaj:
Glavni i 2 a’la carte restorana (kineski i mediteranski – jednom u toku boravka je besplatno uz obaveznu rezervaciju), internet Wi-Fi, 3 bara, spoljašnji i unutrašnji bazen, 4 vodena tobogana, sauna, teretana, tursko kupatilo, boćanje, odbojka na pesku, akvabik, aerobik, pikado, stoni tenis, muzika uživo, diskoteka, dečiji meni, dečiji bazen, dečije igralište, dečiji klub (4-12 godina). Plaća se: doktor, dadilja, masaža, frizer, teniski teren, motorizovani sportovi na vodi, usluga pranja i hemijskog čišćenja veša.

Način služenja obroka: 
Švedski sto

Kontakt:
Tel: +90 242 777 17 77

www.sideroyalhotels.com

Napomena:
Novootvoreni hotel iz SIDE ROYAL lanca hotela, preporuka za parove.
1. DAN
Sastanak putnika na aerodromu „Nikola Tesla“ kod šaltera Big Blue dva sata pre leta; Čarter let na relaciji Beograd - Antalija. Sletanje u Antaliju. Transfer do izabranog hotela. Noćenje.

2. – 7. 10. 11.14 DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za fakultativne izlete i individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenje.

8.11. 12. 15. DAN
Napuštanje soba prema hotelskim pravilima (do 12h). Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Transfer do aerodroma. Čarter let na relaciji Antalija – Beograd. Dolazak u Beograd

KRAJ PROGRAMA.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas