Hotel Sunpark Garden

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja (Alanya) je grad sa mnogo razlicitih lica. Grad Alanja smešten je u istocnom delu turske obale, odlikuju veoma izraženi kontrasti. Duge pešcane plaže i hladne planinske reke, drevne ruševine iz rimskog doba i moderni hoteli, Orijent i Evropa na jednom mestu. Neki Alanju zovu "Majorka turske obale".

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Centralno pozicioniran, pruža gostima mogućnost uživanja kako u hotelskim sadržajima, tako i blizinu šoping centara, butika, ali i obilazaka istorijski poznatih delova Alanje. Hotel posebnu pažnju obraća na razne aktivnosti i zabavu za sve uzraste, a lep bazen sa toboganim i za decu i za odrasle, pogodan je za sve koji vole plivanje i zabavu. Hotel nudi besplatnu dnevnu uslugu prevoza do Kleopatrine plaže, a marina je na pešačkoj udaljenosti. Od aerodroma u Antaliji je udaljen 120 km, dok je od samog centra grada Antalija udaljen 125 km. Sa kapacitetom od 100 soba raspoređenih u 2 bloka daje mogućnost potpunog uživanja za odrasle, a posebno za najmlađe.

Hotelska ponuda:
glavni restoran na otvorenom pored bazena, kao i zatvoreni deo restorana su ukupnog kapaciteta do 300  mesta - The Garden Restaurant u kome se služe domaći, internacionalni i vegetarijanski specijaliteti. Osim glavnog, postoji i a la carte restoran, 2 bara (pored bazena i manjeg akva parka), 1 otvoreni bazen za odrasle, 1 dečiji bazen sa toboganima, manji Spa centar koji nudi tursko kupatilo, saunu i prostorije za masažu, fitness centar, besplatan Wi-Fi internet na javnim površinama hotela, trampoline, teren za odbojku, dečije igralište na otvorenom, teren za mini fudbal, stoni tenis (uz doplatu), bilijar (uz doplatu), mini golf (uz doplatu), besplatan parking, usluge doktora, hemijsko čišćenje, pranje veša (uz doplatu), igraonica za odrasle i decu (Xbox i PlayStation uz doplatu), kao i besplatan šatl prevoz za goste hotela do private hotelske plaže na Kleopatra plaži.

Ponuda za najmlađe:
Animacija za decu, tokom celog dana i večeri, mini disko tokom večernje animacije, 1 dečiji bazen sa toboganom, igralište na otvorenom, zabavni park sa akva parkom, otvorenim igralištem za decu, trampoline, dečija kućica za igru, dečije stolice u restoranu, itd.

Sportske aktivnosti:
fitnes centar, vežbe na otvorenom, aerobik, akva aerobik, step aerobik, igraonica tj. Virtual Reality soba uz Xbox i PlayStation, teren za odbojku, teren za mini fudbal i mini golf, bilijar (uz doplatu), motorizovani sportovi na plaži (uz doplatu, nisu hotelski).

Plaža: privatna peščana plaža se nalazi na oko 900 m od hotela, do koje vozi besplatan šatl prevoz za goste hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela koji su izabrali All Inclusive uslugu, za ostale goste se naplaćuju.

Smeštaj:
Smeštajni kapaciteti od ukupno 100 soba su raspoređeni u 2 bloka, sa pogledom ka bazenu, na kopno, ulicu ili planinski venac, u zavisnosti od bloka. Obe zgrade imaju po 4 sprata sa ukupno 2 lifta.

Standard / Economy sobe (za smeštaj maksimalno 4 osobe) – ukupno 78 soba, su površine oko 28 m², raspoređene u obe zgrade, sve imaju balkon ili terasu. Moderno su opremljene, prostrane i sadrže: dva odvojena kreveta ili francuski krevet uz mogućnost dodavanja jednog pomoćnog kreveta na rasklapanje ili sofe, kupatilo sa tuš kabinom/ WC, fen za kosu, individualni klima uređaj, mini bar, set za čaj i kafu, sef (besplatan), LED TV, satelitsku TV i telefon.
                                                                                                                             
Usluge i aktivnosti uz doplatu:
Sve vrste masaža i kozmetičkih tretmana, Virtual Reality soba uz Xbox i PlayStation, bilijar, mini market, usluga doktora, hemijsko čiščenje, pranje veša, rent a car, itd.

Ishrana:
u našoj ponudi možete izabrati jednu od 3 vrste usluge: noćenje sa doručkom, polupansion ili All inclusive “sve uključeno” – samoposluživanje, izbor više jela, prema hotelskim pravilima i terminima – doručak, ručak, večera; a la carte restoran nudi specijalitete turske i italijanske kuhinje, kafa, čaj i snekovi u baru pored bazena. Sva pića se služe u čašama, flaširana pića uz doplatu. Koncept All inclusive traje tokom dana od 10:00 – 22:00 h i nudi besplatna domaća ali i određena uvozna pića kao što su domaće (Efes) pivo, (Yeni) rakija, viski (JB), votka (Smirnoff), džin (Gordon), kao i mnoga druga bezalkoholna pića, itd. Nakon navedene satnice sva pića se plaćaju. Hotel ima pravo izmene koncepta All Inclusive usluge.

https://www.sunparkhotels.com/tr/sunpark-garden-hotel 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas