Hotel Titanic Deluxe Bodrum

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Bodrum je elitno tursko letovalište smešteno na živopisnom poluostrvu, na granici Sredozemnog i Egejskog mora izmedu Marmarisa i Kušadasija, a sam grad se nalazi na poluostrvu precnika 60 km. Bodrum je omiljeno Tursko letovalište, koje privlači pesnike, umetnike i turiste, ne samo iz Turske već i iz cele Evrope. U Bodrumu se nalazi i jedno od sedam svetskih čuda antičkog doba, grobnica kralja Mauzola, po kojoj je nastao nastao naziv, monumentalnih grobnica, mauzolej. Bodrum danas nosi reputaciju centra turske umetnosti, sa svojim mnogobrojnim galerijama i prijateljskom i pomalo boemskom atmosferom kojom grad odiše. Za ljubitelje noćnog života, tu je i plutajući disko Bodrum klub, veliki katamaran staklenog dna koji prima 2.000 ljudi, a oko 2 sata iza ponoći kreće na četvoročasovnu plovidbu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Titanic Deluxe Bodrum se na sopstvenoj peščanoj plaži, 25km od centra Bodruma, 3 km od mesta Guvercinlik,  i 15 km od aerodroma u Bodrumu. Hotel je otvoren 2016.godine, ima 293 sobe i 7 vila.

Hotelska ponuda:
glavni restoran, pet a la carte restorana uz obaveznu rezervaciju i kuver, 10 barova, 2 otvorena bazena, dečiji bazen, aqua park sa 10 tobogana, zatvoreni bazen, SPA centar, odbojka na plaži i u vodi, joga, pilates, tenis,boćanje, pikado, košarka. Wi-fi je besplatan. 
Ponuda za najmlađe: mini klub za decu od 0-12 godina, dečiji bife u mini klubu, mini disco, dečiji bazen, igralište u hladovini, usluge čuvanja dece (plaća se). Kolica i baby monitori se plaćaju. 

Sportske aktivnosti:
tenis, aerobik, košarka, odbojka na plaži, fitnes, stoni tenis, boćanje, pikado.

Usluge i aktivnosti uz doplatu: 
časovi, tenisa, ronjenje, spa centar, masaže i terapije, frizer, svi sportovi na vodi, bilijar,nargile,usluge fotografa, kabane na plaži i oko bazena, a la carte restorani uz obaveznu rezervaciju, vino u a la carte restoranima, Beef a la carte restoran i Boat a la carte, internet cafe, kompjuterske igrice, sobna usluga, hemijsko čišćenje, pranje veša, telefon i fax.
Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni. Peškiri za plažu se plaćaju. 

Sobe:
Standardne sobe (oko 35 m2): imaju pogled na more, twin krevete, klima uređaj, Lcd TV, telefon, mini-bar (dopunjuje se dnevno), set za kafu i čaj, sef, kupatilo, bademantil i papuče fen, balkon.  
Superior sobe imaju pogled na more, sobe su oko 45m2, imaju istu opremu kao standardne i mogu imati i double krevete. 
Porodične sobe imaju dve prostorije, veličine su 47m2 kao i dva odvojena kupatila. 
Deluxe sobe su površine od oko 65m2, imaju pogled na more, veliki bračni krevet, i luksuznije su opremljene od standardnih soba. 

Ishrana:
ultra all inclusive - sve uključeno  (samoposluživanje, izbor više jela) prema hotelskim pravilima i terminima - doručak, ručak, večera, sladoled, dečiji bife za vreme doručka i večere,  poslastičarnica, razni snekovi u toku dana,  bezalkoholna domaća pića. 

www.titanic.com.tr
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas