Iberostar Selection Royal El Mansour

Mahdia, Tunis

Opis destinacije

Tunis - egzotična zemlja, prelepih kontrasta, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga. Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države ograničen je Sredozemnim morem čija se obala proteže čak 1300 km sa prelepim dugim i širokim peščanim plažama. Tunis je, zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija
Hotel Iberostar Selection Royal El Mansour je udaljen oko 1km od centra mesta Mahdia, oko 50km od aerodroma Monastir i oko 230km od aerodroma u Tunisu.

Opšti podaci
Hotel pripada poznatom lancu hotela Iberostar i otvoren je 2010. godine. Prostire se na 15.000m2 i raspolaže sa 447 smeštajnih jedinica (208 standard, 155 superior, 53 family suite, 10 junior suite i 4 sobe prilagođene osobama sa posebnim potrebama). Hotel ima glavni restoran “L Olivier”, internacionalni restoran “Al Sofra”, više barova (Snack bar, Beach bar, Pool bar, Lobby bar), arapski cafe “Eskifa” i diskoteku. 

Od sadržaja za decu tu su mini club (4-12 godina), klub za tinejdžere, dečiji meni u glavnom restoranu. 

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj peščanoj plaži. Korišćenje suncobrana i ležaljki na plaži se ne naplaćuje a peškiri se dobijaju uz depozit. 

Smeštaj
Sve sobe imaju centralnu klimu, SAT TV, telefon, sef, kupatilo sa tuš kabinom ili kadom, fen za kosu, mini bar, balkon ili terasu, bade mantil, papuče, Wi-Fi internet.

Standard soba površine je 25m² i ima balkon sa pogledom na more ili na ulicu.

Superior soba površine je 29m² i ima balkon sa pogledom na more ili na ulicu. 

Hotel ima i sobe prilagođene osobama sa invaliditetom. 

Plaća se: mini bar (dopunjava se jednom na dolasku), room service. 

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U toku obroka služe se voda, pivo i lokalna vina, bez doplate. Hotel ima à la carte restoran “Al Sofra” (besplatno jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju). U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića u barovima. 

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, à la carte restoran, sva pića u diskoteci, mavarski cafe “Eskifa” i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj….).

Ostali sadržaji
Menjačnica, rent-a-car, servis za pranje i peglanje veša, konferencijska sala, frizer.

Sport i zabava
Otvoreni bazen sa delom za decu, zatvoreni bazen sa delom za decu (greje se u određenom periodu prema hotelskim pravilima), dva teniska terena, stoni tenis, pikado, boćanje, odbojka, fitness centar, soba sa kompjuterskim igricama, Wi-Fi internet (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika), dnevna i večernja animacija. 

Plaća se: osvetljenje teniskih terena, sportovi na vodi, ronjenje i ostalo van koncepta. 

Spa & wellness
Plaća se: sauna, tursko kupatilo (hamam), bazen, jacuzzi, masaže, tretmani lica i tela i ostalo van koncepta. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Video

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas