Iberotel Makadi Beach

Makadi Bay, Egipat

Opis destinacije

Makadi Bay, okružen peščanom plažom dugom oko 4 kilometara, nalazi se na oko 35 kilometara južno od Hurgade. Brojni luksuzni hoteli jedinstvenog stila, sa komforno opremljenim kompleksima, predivno uređenim vrtovima i ukrasima prirode privlače veliki broj turista svake godine. Makadi Bay zaliv je svakako savršeno mesto za opušten odmor u kvalitetnim hotelima, ali je takođe veoma interesantan i ljubiteljima ronjenja.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u mestu Makadi Bay na oko 30km od aerodroma u Hurgadi.

Opšti podaci
Hotel ima 313 smeštajnih jedinica u ponudi. Gostima je na raspolaganju nekoliko barova, restorana kao i bazen. Ovaj moderno dizajniran hotel može se pohvaliti dobrom lokacijom – nalazi se direktno na plaži i nedaleko od Souk Makadi – centra Madinat Makadija gde se nalaze brojni restorani, kafići i prodavnice. Gosti mogu uz doplatu da koriste aqua park Makadi Water World.

Za decu su tu mini disko, dečiji bazen i igralište.

Plaža
Nalazi se na svojoj peščanoj plaži sa koralnim grebenom (preporučuje se obuća za plažu). Upotreba ležaljki i suncobrana je uključena u cenu.

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 313 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, ketler, fen za kosu, sef.

Plaća se: room service, mini bar, telefon. 

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima). U konceptu su užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima četiri restorana – Elsayadeia (glavni restoran), Arabesque (orijentalna kuhinja), Beach Restaurant i Terassina. Gostima su na raspolaganju i barovi – Zenzana, Pool Bar, Fun Pub, Beach Bar i Fountain Terrace. 

Plaćaju se: sveže ceđeni sokovi, Shisha Corner, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, a la carte restorani i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Doktor na poziv, shuttle bus do grada, usluga pranja i peglanja veša, limuzina.

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima bazen, teren. za tenis, Wi-Fi internet, bilijar, boćanje, odbojka na plaži, dnevna i večernja animacija.

Plaćaju se: svi sportovi na vodi.

Spa & wellness
Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu.

Plaća se: sauna, parno kupatilo i jacuzzi (u hotelu Jaz Makad Oasis Resort), masaže i svi tretmani za negu lica i tela.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas