Kalogria Beach Hotel

Patra, Peloponez

Opis destinacije

Poluostrvo Peloponez nalazi se na jugu Grčke, južno od Korintskog kanala. S ostatkom Grčke povezan je preko Korintske prevlake i mostom Rio-Antirio koji je izgrađen 2004. Zahvaljujući ovom poduhvatu ali i modernom autoputu koji spaja severni deo Grčke sa Peloponezom sada se na primer od Beograda do Patre (1.050 km) putuje neuporedivo lakše i u proseku za 10 sati. Peloponez je podeljen u sedam upravnih oblasti. Najveći gradovi su Patra, Tripoli, Sparta, Pirgos, Kalamata, Korint i Nafplio.Najvažniji grad regije je Patra,koji je treći po veličini u Grčkoj. Obala kod Patre nije previše široka, a nedaleko od nje izdižu se planine Panahaiko,što je uslovilo podelu grada na donji i gornji deo, koji su međusobno povezani stepenicama.Neoklasične zgrade, crkve, muzeji, prodavnice, barovi, kafići i buran noćni život ,glavne su odlike ovog grada koji je ne samo jedna od najvećih luka Grčke, već i jako važan studenski centar. Od kulturno-istorijskog nasleđa u regiji se nalazi još i drevna Mikena, jedna od najstarijih grčkih naseobina,zatim selo Kalavrita kao i Epidaurus. Važni arheološki spomenici, interesantni festivali-Patraski festival, kulturni događaji, moderni putevi, planine, reke i prelepe plaže odlikuju ovaj deo Peloponeza.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: 
Hotel Kalogria Beach nalazi se na poluostrvu Peloponez, u mestu Kalogria.Od Patre je udaljen  40 km od grada Patra,oko 15 km km od aerodroma Araksos

Plaža:
Smešten je na jednoj od nalepših plaža ove regie-Kalogria  koja je peščana.Nagrađena je i plavom zastavicom za čistoću vode.Na plaži se nalaze ležaljke i suncobrani koji su besplatni za goste hotela.

Hotelski sadržaj:
Hotel je renoviran 2016-2017.Od hotelskih sadržaja tu su restoran, bar, terasa, WI FI , rent a car na upit, recepcija, parking, klima-uređaj.U okviru hotelskog kompleksa nalaze se i tri  bazena-jedan za odrasle ,drugi dečiji,jedan veliki sa toboganima za decu .U okviru hotelskog kompleksa postoji još i stoni tenis,igralište za decu,animacija –dnevni i večernji program,mala prodavnica,sauna,masaža,stoni tenis,odbojka,sportovi na vodi –uz doplatu.Tu su još i teretana mala prodavnica,lekar po pozivu i razne druge aktivnosti.

Sobe: 
Hotel raspolaže sa ukupno 175 smeštajnih jedinica. Sve smeštajne jedinice sadrže klima uređaj, SAT TV, telefon, mini frižider, kupatio/tuš, fen, opremljen balkon/terasa.
Standardna dvokrevetna soba  je veličine oko 22 m².U sobi su obično jedan dupli ili dva  odvojena kreveta.Namenjena je smeštaju 2-3 osobe. Tip dodatnog kreveta - standardni/na rasklapanje.
Standardna soba sa krevetima na sprat,veličine oko 22 m².Namenjena je smaštaju 2-4 osobe.Sastoji se od  dva  odvojena kreveta i kreveti na sprat.
Usluga:
All inclusive usulga, bazi švedskog stola,samoposluživanje.

Kontakt:
http://www.kalogriahotel.gr/en/

Napomena:  
Nalazi se pored velike peščane plaže. Jednostavan stil sa svim potrebnim sadržajima, restorani, barovi, bazeni, vodeni tobogan, internet, teretana, sport. Pruža kvalitetnu uslugu. Hotel je pogodan za komforan i ekonomičan odmor.
1. DAN
Dolazak u izabrani hotel do vremena predviđenog za prijavu. Slobodno vreme. Noćenje.

2. - PRETPOSLEDNJI DAN
Boravak na bazi izabrane usluge u izabranom hotelu. Slobodno vreme za individualne aktivnosti po želji putnika. Noćenja.

POSLEDNJI DAN
Napuštanje hotela najkasnije do 10h. Kraj programa.

Program putovanja može biti korigovan u slučaju grupnog prevoza, promena propisa od strane hotela ili svih drugih faktora koje utiču na kraći boravak, propisanu uslugu i servis.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Organizator putovanja je turistička agencija Big Blue, broj licence OTP 121/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Big Blue. OUP

Preporučujemo

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas